Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

“Yazı yazmak” bir Yürek Yolculuğudur. Okumak ve yazmak bana Edebiyat alanının kapılarını açtı… Edebiyat Öğretmenliği ile yolculuğumun sorumluluğu arttı.  Ama yüreğim söyledi; biliyorum:“Bir günü hemen tükeniverecekmiş gibi hızlı; bir ân'ı hiç bitmeyecekmiş gibi yavaş yaşayınız… Size yol gösteren kılavuzunuz ise “Hayata CAN..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Meğer ne çok sevdirmişsin kendini

Yine çok güzel bir şiir, tebrik ederim değerli arkadaşım.Selam ile.

26 Nisan 2016 12:05
Doyasıya griyken gökyüzü neden geçilmeliyse sırat !

Çağla asi nehir beni al kollarına. O ki bir garip Leylâ. Cânı aşktan köre mi sorarsın. Gülerken goncalar yazağzında, Sen ki boşa coşarsın. Kanma buğusuna gözlerin, Bırak tezek koruna karışsın. Ey kudretli Cebel-ül Hureys, hadi kucakla yalnızlığımı. Bak sana koşuyorum işte, inan sakladım gözyaşlarımı. Yoksa sende mi cânan, duyuluyor ruhun haykırışları. Sanma ki o Gülbahar, yalandır zirvende çırpınışları. Ata Kemal şiirlerini özlemişim. Yüreğinize sağlık. Selam ile.

15 Haziran 2013 02:26
Hadi kaç yağmurdan dedi ruhum, doluyu düşünmedi.

Şarap, Patagonya Ve Lucia... Ben bu hayat tarzını ve bu "yazı üslubunu" iyi tanıyorum... "Okuyucuyu ters köşeye fırlatmak" ve "kadere karşı çıkan yazara rağmen kadere razı etmek"...Kutlarım, Yazar arkadaşım Ata Bey...Güçlü kaleminiz biz okuyucuları her daim peşinizden sürüklüyor. Sevgiler..

07 Nisan 2013 21:14
 
Toplam blog
: 191
: 769
Kayıt tarihi
: 21.07.09