Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bir garip bankacı olmanın yanı sıra, yazarlık yapan; her şeyi olduğu suret için seven bir insanım. Yazmak, belkide en gerçek, en dobra, hayal gücünü en yükseklere taşıyabilmek demek ki, bugünlere kadar gelebilmenin onurunu taşıyorum yazarlıkta. Sevdiğim mesleği, sevdiğim hobiyi yapabildiğim için ve sizlerle bunu paylaştığım i..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Konu: Barış, adıı: Barış, umudu: Barış

barış kelimesi öyle güze geliyor ki kulağa göksel ablacım inan ihtiyacımız olan tek şey şu dünyada. Fakat insanla kinci insanlar paraya tapar olmuş, insanlık ölmüş.. Ne güzel anlatmışsınız barışı.. İnşallah böyle bir dünyada yaşamak ölmeden nasip olur bize.. Sevgiler İstanbul'dan :)

06 Eylül 2015 16:58
Diziler birbirine benzemeye başladı.

kesinlikle size katılıyorum bu konuda. Fakat insanlarımız da bu türlü konuları sevdikleri için seyredip reyting yaptırıyor. Yorum yaparken herkes bu dizilerin kaldırılması veya saçma sapan bulunmasından söz ediyor ama hepsi de izliyor. İşin kötü tarafı örnek olunuyor ve herkes bu şekilde bu yönlere kaymaya çalışılıyor. İhanetin de kendinden alt seviyeli insanlarla alakası yok gibi aldatan erken her halükarda aldatıyor ve evliliğinin mutsuz gittiğini bahane ederek. Sevgiyle kalın :)

14 Ocak 2015 16:56
Mutlu olma cesareti...

Aynı ama aynı duyguları bende yaşıyorum. Hatta uzun süredir yazamıyorum oysa içimde biriktirdiğim o kadar şey var ki yazmak isteyip de yazamıyorum fakat siz içimdeki kelimelere bir bir Tercüman olmuşsunuz. Çok güzel ve duygulu bir yazıydı. Teşekkürler, sevgiyle kalın..

14 Ocak 2015 13:10
 
Toplam blog
: 99
: 7049
Kayıt tarihi
: 07.08.11
 
 
 
 

 
Yalnızlığımı farketmeyen hiç kimse, kalabalık yapmasın. 'Yalnızlığa Çikolata'..