Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mali Müşavir&Bağımsız Denetçi 1964 Doğumluyum. Çorum İli İskilip İlçesinde yaşamaktayım. Evliyim bir kız, iki erkek olmak üzere üç çocuk babasıyım .   

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Madalyasız Gazi’den kurtuluş Savaşı anıları-1 Düşman Ankara'ya çok yaklaşmıştı…

HATIRLATMAMIZ GEREKMİYOR MU ???? Önal Özkiper onalozkiper@gmail.com istanbul

26 Kasım 2015 12:02
Madalyasız Gazi’den kurtuluş Savaşı anıları-1 Düşman Ankara'ya çok yaklaşmıştı…

Yorum 2/2: Ve de kitabın o bölümünde ki gerçekleri tamamlamaktadır. FAKAT NE VAR Kİ: Dahi MUSTAFA KEMAL, Kurtuluş savaşı şehit ve gazilerinin Büyük Mücadelesi ve Mucizesiyle yaratılan "TÜRKİYE CUMHURİYETİ"ne musallat olabilecek; "DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLARIN (İhanet içinde olanların) bulunabileceğini büyük dehasıyla görmüş, GENÇLİĞE HİTABESİNDE: "BU AHVAL VE ŞERAİT (Hali hazır durum ve şartlar) İÇİNDE DAHİ VAZİFEMİZİN; "TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ MUHAFAZA VE MÜDAFAA ETMEK" olduğunu hatırlatmış, Bunun için muhtaç olacağımız kudretin "DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA" mevcut olduğunu belirtmiştir. Günümüzde "HIYANET" (Hainlik) ve "DALALET"(Çılgınlık) içinde bulunan be vatan hainlerine; Bu güzel vatanın tüm nimetlerine, dolayısıyla kendi kutsallarına ihanet eden, tabir caizse; "Yediği İçtiği istifade ettiğibütün nimetlerin sunulduğu, "KUTSAL VATAN namında ki Kabı" kirletenlere" *DAMARLARIMIZDA HALA O ASİL KANIN DOLAŞTIĞINI, *BU AZİZ VATANDA HALA YETMİŞ MİLYON MUSTAFA KEMAL'İN YAŞADIĞINI

26 Kasım 2015 12:01
Madalyasız Gazi’den kurtuluş Savaşı anıları-1 Düşman Ankara'ya çok yaklaşmıştı…

Yorum 2/1 Sayın Önal Özkiper isimli okuyucumuz bu söyleşimizin altına aşağıda ki yorumu eklmek istemiş ançak başarılı olamadığından eposta aracılığı ile bana göndererek eklememi istemiştir. Kendisine teşekkür ediyor göndermiş olduğu yazıyı aynen aktarıyorum. AZİZ DOSTUM VE MESLEKTAŞIM "FEHMİ YAĞLI" BEYEFENDİ DÜŞMAN ANKARA YA ÇOK YAKLAŞMIŞTI başlıklı Kurtuluş Savaşı canlı anısını nakleden yazınızı çok beğendim. Bu hikaye bana "TURGUT AKMAN"ın éŞU ÇILGIN TÜRKLER ve ÇANAKKALE" kitaplarında ki Kurtuluş Savaşı kahramanlarıyla yaptığı canlı tesbitleri hatırlattı. TURGUT AKMAN, o dönemde yedi defa alınıp kaybedilen tepenin düşmesi halinde, düşmanın Ankara'ya girmesinin kaçınılmazlığını belirterek, Başkent Ankara'nın; Devlet belgelerinin düşman eline geçmemesi ve ülkenin Başkentsiz kalmamasını teminen "KAYSERİYE" ye intikal ettirilmesinin MUSTAFA KEMAL tarafından emredildiğini belirtmiştir. Bu bakımdan HAMDİ DEDE hikayeniz, olayı tamamlayan çok değerli bir tesbittir.(Devamı yorum 2/2 de)

26 Kasım 2015 11:51
 
Toplam blog
: 53
: 1175
Kayıt tarihi
: 08.10.10
 
 
 
 

 
Taptığı ilahi bilmek isteyen vazgeçemediği tutkunlarına ve asla karşı koyamadığı korkularına baksın.