Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray zorlandi

Galatasaray zorlandi
 

Nonda


Galatasaray kolay gececegini dusundugumuz mactan cok zorlanarak son dakikalarda attigi 2 golle 3-1 galip gelmesini bildi.

Ilk yari Galatasaray'dan bekledigimiz futbolu goremedik. Belki de Kasimpasa'yi cok kucumsediler. Buna ragmen macin en kritik aninda Ali Gunes'in topu eliyle cikarmasini goremeyen hakem Ilker Meral, macin cok erken bitmesini onledi. Ilerleyen dakikalarda Kasimpasa'li futbolcular Galatasaray'in sahasinda 6 pasi ustuste ve hicbir Galatasaray'li oyuncunun mudahelesi olmadan yapinca golu buldular. Ilk yarinin son dakikasindaki yuzde yuzluk pozisyonu Arda degerlendiremedi.

Ikinci yaridaki degisikliklerle birlikte Galatasaray Kasimpasa kalesine yuklenmeye basladi. Oyuna yeni dahil olan Keita ve Nonda Galatasaray hucumuna muthis katkida bulundular. Beraberligi Nonda ile bulan Galatasaray, son dakikalara 1-1 girilmesine ragmen oyun disiplinini kaybetmedi ve son dakikalarda da olsa aradigi golleri Nonda ile buldu.

Galatasaray'li oyuncularin cogu vasat bir futbol sergilerken Keita ve Nonda yildizlasti. Kewell ise oynadigi futbol ve mac boyu kostugu 9 kilometreyle daha olmedigini gosterdi. Bu mac Galatasaray'in her macinin gule oynaya gecmeyecegini de gostermis oldu.

Macin Yildizlari: Nonda, Keita, Kewell

Hayal Kirikligi: Caner

Cuneyt Akdemir

 
Toplam blog
: 17
: 402
Kayıt tarihi
: 02.09.09
 
 

1979 yılında İstanbul'da doğdum. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Ogretmenliği bölümünü 2..