Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1987 yılında Konya Ereğli'de doğdum İlköğretim ve Lise öğrenimimi Konya'da tamamladıktan sonra 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. S.Ü. Hukuk Fakültesi'ni 2009 yılında tamamladım. 2010 yılından bu yana Konya'da avukatlık yapıyorum. Aynı zamanda Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Vergi Hukuku ABD'de ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hukumetime Inaniyorum...

Türk kimliğinden vazgeçip Türkiyelilik kimliğini ortaya atan Teröristbaşına saygıda kusur etmeyen, Şirketlerim olmasa başbakanlık maaşımla aç kalırım diyen, Çiftçisini işçisini azarlayan paylayan, Türk'üm demekten imtina eden, Ve daha neler neler eden bu başbakana ve hükümetine inanmıyorum inanamıyorum.

20 Nisan 2008 00:42
Korkma, kimse seni asmaz...

Yazınız için sizi tebrik ederim gerçekten çok güzel bir şekilde ele almışsınız konuyu. Ülkemizde ne yazık ki son dönemde sanat ve sanatçı kavramlarının içi boşaltılmış durumdur.

29 Şubat 2008 20:20
Hukukun saygınlığını hukukçular korumalıdır

Bahsettiğiniz konu son derece doğru Ceza Yaasalarımız toplum gerçekleri gözönüne alınarak hazırlanmıyor ve ayrıca toplumumuzda mağdurların yüreklerindeki acıyı dindiremiyor. O yüzden ceza yasamızın içeriğindeki hükümlerin ağırlaştırılması faili değil mağduru koruyan düzenlemeler yapılmalıdır.

20 Ocak 2008 22:34
 
Toplam blog
: 47
: 645
Kayıt tarihi
: 28.09.07