Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hayatın içindeki bir gün

Hayatın içindeki bir gün
 

suadiye


O gün her zaman ki gibi saati 7.30' da uyandırmaya başlamıştı. Kalktı yatağının başındaki düzenli bir sekilde duran terkliklerini giydi. Banyoya geldiginde her zamanki gibi düzenli ve temizdi banyo. Çok iyi eğitim almasına rağmen yıllarca bekar yaşamıs olmanın verdiği alıskanlıkla banyodaki bu düzen ve temizliği ona hayat arkadaşı, dostu, sevgilisi ve herkese kendi hayatını değiştiren kadın olarak tanıttığı eşi ögretmişti.

Aynada traş olurken birden nasıl tanıştıkları aklına geldi. Ne kadar çocuksu ve saftı.

Ortaokuldan basladıgı okulunda lise ikinci sınıftayken o okula yeni gelmiş bir alt sınıftaydı. İlk gunden gizlice evlerini öğrenmiş ve onun bisiklete bindiğini görmüştü. Ertesi gün okul çıkışı bu sefer bisiklet ile oraya gitmiş fakat ilk aşkı ilk ellerinden tuttugu insan o gün bisiklete binmemişti. Sonradan birbirlerine itiraf ettiklerinde ikiside gizliden gizliye birbirlerini gözlemişlerdi.

Tekrar aynada yüzünü gördü ellerini kuruladı tebessümle aynaya baktı ve kendini dünyanın en şanslı erkeği olarak gördü. Onu arayıp tekrardan aşkını haykırmak istedi ilk kez söylediği günkü heyecanla, fakat o coktan evden çıkmıstı arayamadı.

Evdeki hicbir düzeni bozmadan arabasına binip iş yerine ulaştı. Herkese günaydın dedıkten sonra masasına oturdu. Asistanı çoktan onun kahvesini ve gazetesini hazırlamıştı. Gazetinin üçüncü sayfasını atlayarak bakmaya devam etti ve birden gördügü o yazıyla irkildi.

'' İlk aşkım ve Hayatımı degiştiren kadını kaybedeli bir yıl oldu''

 
Toplam blog
: 8
: 474
Kayıt tarihi
: 23.01.08
 
 

1982 İzmir doğumluyum.. İlkokulu karsıyak cumhuriyet ilkoklunda okudum... Orta okul ve liseyi ege ko..