Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Almanya'da doğdum. Haylaz bir öğrenciydim. 16 yaşımdan beri ticaretle ilgileniyorum. Şu anda büyük bir sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktayım. Edebiyat düşkünüyüm. Çok okuyup biraz da yazarım. Çocuk sevgim ön plandadır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İyi, kötü, çirkin

Türkce klavyemi söktüm bilgisayarimdan:) Inan MB`nin en sevdigim saydigim, naifligi ve inceligi ile hatirladigim yazarlarin listesinde üst safhalardasin. Animsanman hemde böyle güzel sözlerle animsanmam onur verdi. COOOOOOOOOOK ender de olsa araniza gelip bir selam almak / vermek cok güzel oluyor. Berlin`den sevgiler saygilar Erol Bey. Yeter`in de cok cok selamini iletiyorum.

08 Mart 2011 22:15
Bloggerin aşkına editör bile karışamaz

Herzamanki gibi dört dörtlük. Anlaması gerekenler, anlayacaklarını muhakkak anlamıştır. Bu ara nerelerdesin Ümit Abi? Berlin dışında mısın? Berlin'deysen görüşelim istersen.

16 Mayıs 2010 13:51
Blog Yönetim Kurulu !!!

Vaatlerin mükemmel. hele kameraya cekilmeme noktasi olaganüstü önemli. Cezalarin gercekten caydiricr olmasi ümidiyle. Ha birde radyoda tek kelime etme sansi muhtesem. Ahsap evimde olacak. Sectim seni alim allah sectim gitti:))

13 Mayıs 2010 11:03
 
Toplam blog
: 121
: 1814
Kayıt tarihi
: 29.01.07