Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1970 Tokat doğumluyum. İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar bölümü mezunuyum. Sağlık Teknikeri olarak görevime devam ediyorum.. İstanbul'da yaşıyorum. Kişisel gelişimle ilgileniyorum.. Reiki, NLP ve Hipnoz konusunda eğitimler aldım ve almaya devam ediyorum.. Hayatın daha yaşanılır ve anlaşılır ol..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Trafikte Kafayı Yemek

Oysa bu yaşadıklarınızdan çok güzel farkındalıklar çıkabilirdi:)) Mesela "trafik karışık" demişsiniz. trafik siize aynalık yapıyor olabilir mi? Karışık aslında siz olabilir misiniz? "Trafik tıkalı" acaba sizin enerji kanallarınızda bir tıkanıklık olabilir mi? "O kursa yetieşemedim" Bunda benim için hayırlı olan ne acaba? Trafiğin böyle yoğun olduğu ve düzensizliğin hakim olduğu bir ilde yaşamak bana kendimle ilgili neyi anlatıyor olabilir? vs vs Bence bundan onlarca soru ve farkındalık çıkabilir:))) Umarım yorumuma alınmazsanız iyiniyetinize istinaden bu şekilde yazdım.. Selamlar saygılar..

12 Aralık 2010 11:36
Kişisel Çelişim

Bir şeye ne kadar karşıysanız o kadar yakınsınızdır:)) Bu durumda yakında sizi kişisel gelişim uzmanı veya yaşam koçu olarak görürsem hiç şaşırmam ve de çok gülerim baştan söyleyyeim:))))))) Selamlar saygılar...

10 Aralık 2010 21:12
Çaresiz Değilsin, Çaresin!

Yazdıklarınızın bir kısmına katılmakla beraber biraz acımasızca bir eleştiri olduğunu düşünüyorum:) Öncelikle kişisel gelişimin tanımını yapmak gerekir.Sizin bahsettiğiniz kişisel gelişim tam olarak neleri kapsıyor? Zira bu oldukça geniş bir konu..Bana göre kişisel gelişim, kişinin kendini ve yaşadığı hayatı tanımasını,anlamlandırmasını sağlayan ve farkındalığını yükselten bir olgu..Bu amaca yönelik olarak kullanılan bir çok yöntem ve teknik mevcut. Enerjiler, Nlp,kuantum düşünce vs gibi..Bunların hepsi sadece araç, amaç kendinin ve yaşadığın hayatın farkına varmak..Bu anlamı ile bana göre herkesin ilgilenmesi gereken bir konu..Belki de burada araçları değil de, kişisel gelişime götüren amacı sorgulamak lazım:)) Selamlar saygılar..

02 Aralık 2010 22:53
 
Toplam blog
: 117
: 2437
Kayıt tarihi
: 07.02.09