Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İnternetle gelen aşk...

İnternetle gelen aşk...
 

Ne kadar yalnızım diye düşündü, zamanı hesaplamaya çalıştı ve aniden geçmişten hatıralar hücum etti beynine. Bunu bana nasıl yaptılar diye sinirden ağlamaya başladı. Aradan o kadar sene geçmesine rağmen bir türlü kabullenemiyordu, artık bunları düşünmemem lazım diye söylenerek yerinden kalktı, yürümeliydi. Hep böyle yapardı , yoruluncaya kadar yürür ve kendini yatağa bırakarak düşünmeye fırsat bulamadan uyuya kalırdı.

Sokağa çıktığında hafiften yağmur yağıyordu, hiç sevmezdi ıslanmayı ama bu sefer yüzüne değen damlalar ona keyif verdi ve farkında olmadan gülümsedi. Eve döndüğünde sırılsıklam olmuştu ve birden farketti , sanki yağmur tüm sıkıntılarını yok etmişti. Yatağa uzandı ve derin bir uykuya daldı. Rüyasında, yüzünü seçemediği biri ellerinden tutmuş ağaçlar arasından onu bir yamacın ilerisinde olan denize doğru götürüyordu.

Yeni güne uyandığında ilk anda hatırlamadı bunları, alelacele hazırlandı ve işine gitmek üzere evden çıktı. Dün geceye inat çok güzel bir hava vardı, toprağın kokusunu duydu ve derin bir nefes çekerek durağa doğru yürüdü. Öğle yemeği arasında can arkadaşı ziyaretine gelmişti, beraber yemek yiyerek sohbet ettiler. Arkadaşı ona neden internete girmediğini sordu, orada çok güzel gruplar var , katılsan yeni bir çevre bile edinebilirsin dedi. O da " aman herkes şikayetçi , içlerinde adam gibi birileri yok ki " diye cevap verdi. Arkadaşı " denemeden bilemezsin, senin için bir değişiklik olur en azından yeni dostluklar kurarsın" diye cevap verdi.

Aradan bir hafta geçmiş ve bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Birkaç kişiyle msn de sohbet etmeye başladı. Bir ay sonra biriyle yemeğe çıktı, çok hoş bir insandı ama ona göre değildi ve sadece arkadaşça sohbet etmeye karar verdiler. Morali hemen bozulmuştu, " ben kimseden hoşlanamayacağım galiba" diye söyleniyordu. Bir sabah işe geldiğinde siteye girdi ve bir mesaj buldu. Adamın biri, bir saat sonra Almanya'ya uçuyorum 15 gün sonra döneceğim, lütfen bana ulaşabileceğim bir telefon bırakır mısın diye yazmıştı. Aman diyerek çıktı ve çalışmaya başladı.

Nedense hiç içinden gelmiyordu siteye girmek ve uzunca bir süre de girmedi. Aradan neredeyse iki ay geçmişti ki birgün hadi bir bakayım diyerek siteye baktığında, aynı kişinin belki 50 mesajını gördü. Bir de telefon bırakmıştı araması için. Birden sayfasına girip profilini görmek istedi. Yüzü temiz biriydi ve içinden bir ses ara diyordu. İlk konuşma güzel geçmiş adam çok sevinmişti ve başladılar telefon sohbetlerine. Bir ay sonra adam, " seni görmek istiyorum bir yemek yeriz ve birbirimiz tanırız deyice kabul etti. Buluştular , yemeğe gittiler ve tam tamına 6 saat geçirdiler birlikte. Adamı uçağına kadar yolcu etti ve eve döndüğünde dilinde bir şarkı vardı. Hayret etti kendine, uzun zamandır hiç şarkı söylemiyordu.

Aradan 9 ay geçti, bu zaman zarfında bir hafta o gitti görmeye, diğer hafta ise adam geldi onu görmeye. Son gelişinde elinde küçük bir kutu vardı, görünce birden heyecanlandı. Evet, yanılmamıştı bu bir nişan yüzüğü idi ve kendisinin de anlayamadığı bir çabuklukla " evet" deyiverdi.

Tüm yakınları İstanbul'da idi ve evlenince Fethiye'ye yerleşmesi gerekiyordu, düşündü ve kabul etti. Bu adama karşı hem sevgi hem de büyük bir güven duyuyordu. En yakın arkadaşına söylediğinde, o da çok sevinmişti ve onu destekledi.

Altı ay sonra Fethiye'de düğünleri oldu. Ve ben de onun şahidi...

Canım arkadaşım şimdi çok mutlu...Aslında ben internetten sevgili veya eş bulmaya hep ters bakardım ama sonradan anladım ki yanlış olan internet değil, dürüst olamayan insanlardı.

 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..