Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

Kuzey Güney’de Cemre ile Kuzey’in 2 oğlu, 1 kızı olacak.

Kuzey Güney’de Cemre ile Kuzey’in 2 oğlu, 1 kızı olacak.
 

Kanal D’ in süper dizisi Kuzey Güney' de finale iki hafta kaldı. Senaristlerimiz Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’na kocaman birer aferin demek istiyorum. Zira 3. sezon devam etseydi Kuzey ve Cemre’nin mutlu hayatlarını ve çocuklarını izleyecektik. Hayal de olsa gelecek hayatlarından kesitler verdiler. Karakol bekleme salonundaki ilk hayallerinde zaman tünelinde geleceğe giderler. 4 yaşında Ali adlı bir oğlu var. Kuzey can dostu rahmetli Ali’nin adını vermiş. İki yaşında bir kızı ve Cemre 3.ü çocuğuna hamile. Kuzey şakır şakır İngilizce konuşur. Makara dünya çapında bir şirket olmuştur.

 Cemre’ in evlerinin bahçesinde Kuzey Kanepede uyur. Cemre uyuyan Kuzey’e bakarken hayallere dalar. Zaman tünelinde geleceğe gider. 6 yaşında oğlu Ali, 4 yaşında kızı ve 2 yaşındaki diğer oğlu ile mutlu hayatlarından görüntüler verir. Son derece mutludurlar.

Bölüm finalde, Cemre ile Kuzey İstanbul’dan kaçarlar deniz kıyısında kumsalda herkesten her şeyden uzakta, telefonları kapatıp tatildedirler. Bu sahne mizanseni de sanaldı herhalde.

Gelelim dizimize.

Bu bölümde Sümer Tezkan’ ın katili araştırılır. Önce Kuzey zanlı olarak, sabaha kadar sorgulanır. Delil yetersizliğinden serbest bırakılır. İkinci olarak Sinaner amblemli kol düğmesi yüzünden Güney içeri alınır, sorgulanır. Sonra zanlı olarak, Barış aranmağa başlar. Barış Sümer Tezkan aldığı paralarla sırra kadem basar. Annesi ve kardeşi odasında boş uyku hapı kutularını bulurlar. Acaba intihar edecek mi? Yoksa aldatmaca mı?

Banu’nun hamile olduğunu hizmetkarlar bile öğrendi. Güney bakalım ne zaman öğrenecek. Sinaner’ lerde evdeki herkes hizmetkârlara kadar polis tarafından sorgulanmaktadır. Barış’tan haber yoktur.

Kuzey kardeşi Güney’i temize çıkarmak için bir hafiye gibi Sinaner’lerin misafir köküne girer. Barış’ı ararken bodrum katında Simay’ı bulur. Buraya nasıl geldi, bu da Barış’ın bir oyunu mu? Komiser  Şeref Kuzey’i işlerini karışmakla suçlar. Bizim kafasını estiğini yapan Kuzey cebinde tornavida Barışı bulsa delik deşik edecek.

Gelecek bölümü beleyip, neler olacağını beraber göreceğiz. Son iki bölüm. Barış kaçtı mı? Yoksa intihar mı etti! Daha hangi olaylara gebe. Ben kendi adıma heyecanla bekliyorum.

Son olarak Kerem Çatay nezdinde, Ay Yapım'a bu güzel dizi için teşekkürlerimi sunarken, bundan sonra da en az bu tadda, daha güzel yapımlara imza atmalarını diliyorum.

Gönlünüzce günler ve geceler...

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail: ab.balcilar@hotmail.com

Blok.milliyet.com.tr/cansever

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..