Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '08

 
Kategori
Mizah
 

Milli İstirahat Teşkilatı

Milli İstirahat Teşkilatı
 

deviantart.com + Zeynep Photoshop


Yapılacak bir sürü şey varken kendini Atalet'in huzurlu ve tembel kollarına bırakan,(ya da bırakmak isteyen) sorumluluk sahibi fakat sorumluluklarından mecburen kısa süre, gönülden ebediyen kaçmak isteyenlerin kurduğu muhteşem bir teşkilat!

Bu teşkilata üye olmak isteyen şahıslar, sadece kaçmak istedikleri sorumluluklarını anlatan 1000 karakter sınırlaması olmayan detaylı bir dilekçeyle Teşkilat Ana Merkezi'ne -ki bu ben oluyorum- email yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda değerlendirmeler göz önünde bulundurulmaksızın, kayıtsız şartsız Teşkilata kabul edileceklerdir.

Teşkilat bünyesinde oluşturulacak Geçici Mesuliyet Birimi, ücreti Teşkilat ödeneklerinden karşılanmak suretiyle Mesuliyet Muvaffakiyet Birimi'nden yararlanabileceklerdir. Çıkacak olası karışıklıkları önlemek için oluşturulacak Mesuliyet Muvaffakiyet Organizasyonu Birimi, talepleri karşılamak için, sıkı denetimden geçirilmiş gönüllü kişileri , talepler doğrultusunda Teşkilat üyelerine yönlendirecektir.

Teşkilatımız bünyesinde hizmet verilecek birimlerden bazıları şöyle:

* O gün veya belirli bir süre ile işe gitmek istemeyen üyelerimize branşları doğrultusunda eleman sağlanması.

* Ertesi gün sınavı olan fakat hiç birşey çalışmadığı için dersten kalması muhtemel olan üniversite öğrencilerine , eski mezun ya da konusunda tecrübeli kişilerin yönlendirilmesi.

* Alt değiştirmekten, ödev yaptırmaktan ve yemek yedirmekten daralmış anne-babalara referanslı Joker anne-babalar bulunması.

* Ev toplamak, ütü yapmak, hijyen sağlamaktan bunalmış ev kadınlarımıza geçici ya da talebe bağlı olarak sürekli elemanlar bulmak.

* Sevgilisine ya da eşine bu işin artık yürümeyeceğini söylemeye bir türlü dili varmayan çaresiz üyelerimize Vekil tayin etmek.

* İçinden gezmek tozmak gelen fakat insan güruhunun daralttığı asosyal üyelerimize, üyeler yerine vapur, Ortaköy ya da sosyal ortamlara gönderilecek Gezenti şahıslar bulmak.

* Canını sıkan kişilere aldığı terbiye doğrultusunda sadece "Canın sağolsun" demekle kalan fakat içinden alevler fışkırtmak suretiyle ağzına geleni söylemek isteyen ve bunu beceremeyen üyelerimize psikopat vekiller bulup içlerinin ferahlamasını sağlamak. ( Bu hizmet dahilinde gazetelere, söylemek istediklerini içeren tam sayfa ilan vermek de bulunmaktadır. Fakat günün şartları düşünüldüğünde bu hizmet ücret mukabilinde olacaktır)

* Feci şekilde içip dağıtmak isteyen ama içlerindeki otokontrol sayesinde bunu başaramayan üyelerimize bunu hayat tarzı olarak benimsemiş kişilerin yönlendirilmesi.


Teşkilatımız tamamen gönüllülerden oluşan bir ekip tarafından hayata geçirilmiştir. Çevrenizde hizmetlerimizde bize yardımcı olacak kişiler varsa lütfen Milli İstirahat Teşkilatı'na şahsen başvurmalarını sağlayınız.

"Mesuliyetsiz Toplum- Huzurlu Toplum " ilkesiyle yola çıkan Teşkilatımız sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacaktır.

Saygılarımızla;

Milli İstirahat Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı
Hadi Zeynep.

 
Toplam blog
: 82
: 1186
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

İstanbul'da yaşanan tüm aşkların, tüm ayrılıkların, tüm özlemlerin, tüm nefretlerin, tüm eğlenceleri..