Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1964'te Ankara'da doğdum. Meslek lisesinin elektrik bölümünü bitirip fabrikada ve şantiyede çalıştım. 1982'de Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne girdim. Öğrenciyken bir kitabevinde çalıştım. 1990'dan beri Ankara'da özel bir dersanede Türkçe öğretmenliği yapıyorum. İlk şiirim 1987'de Yeni Şiir dergisinde yayın..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gitar kutusu, çöp Konteynırı

gökyüzüne asılı bir toz zerreciğiyken heyecanla bekleriz öpüşeceğimiz yağmuru..."aşk" bu anı beklemektir ve her şeyi bundan ibaret görmeye başlarız oysa tutunmaya çalıştığımız zaman bir vapurun arkasında bıraktığı köpüklerin ömrü kadar bizimle beraberdir.öpüşünce yağmurla, çamur olup yere düşeriz...her şeyin sonudur bu..."her şey" ve "hiçbir şey"le sınırlanmış dünyamızı gezegenin en parlak yıldızı gibi görürüz.halbuki en değerli zaman nefes aldığımız andır. senin yazını okurken nefes aldığımız anın kıymetini bilmemiz gerektiğini hissettim:)

28 Ekim 2015 16:29
Kalpazan sen olmalısın keder

ben kederlerimi seviyorum... tabi bir de hüznü.en sevinçli anlarımda bile onları diğer elimde tutuyorum,onlardan kurtulmak istemiştim önceleri fakat sonra keşfettim ki kaybettiğim her kederi yeniden keşfetmek daha zor..bu yüzden en mutlu anlarımda bile diğer elimde keder ve hüzün...diline sağlık güzel bir yazı...

18 Aralık 2012 00:14
Değişim

sayımız az da olsa aşka inanan, insanî değerleri yok saymayan insanlar var....sayımızın azlığına bakıp hayıflanmayalım, çoğalmanın yollarını arayalım, karamsar olmayalım dilek hanım... sevgilerimle..

29 Mart 2011 23:13
 
Toplam blog
: 114
: 1620
Kayıt tarihi
: 01.08.07