Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmayı, okumayı, keşfetmeyi, soru sormayı, kafa yormayı, şühpe duymayı, yenilmeyi, yenmeyi... Çoçukları, İstanbul'u, trafiği, geyiği, filmleri, resmi, güzeli, çirkini, Türk kahvesini... Seviyorum yaşamın her türlüsünü, noktasını, virgülünü... Ama en çok düşüneni ve düşündüreni bilgiyi, duyguyu paylaşmanın değerini bileni sev..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türk mutfağı nerede?

Yaziniz çok begendim.Üzüldüm bilinmemesine Türk mutfağinin. Yazinizi okuduktan sonra aklima bir fikir geldi..Açin Berline bir Türk yemekleri yapan lokanta.Bizde sizde rahatlayalim.Türk mutfağinda adi duyulsun..:))) Nede olsa İzmirlisiniz.Güzeldir yemekleri Vatanimizin.

23 Eylül 2006 15:17
Yorgan

Eger yorgani cekistirip durmaktan yorulduysan iyi bir yastik bul kendine güzel uykunun temeli ... Yastiksiz hayat olmuyor.eger yastigin olursa yorganı tinlamiyip rahat bir uyku çekersin kimbilebirki.. Yastigin Ailen, dostlarin,sevgilin olabilir..Yeterki her başini koydugunda olsunlar..hatta uyumak istemdiginde bile senin yaninda olup destek olsun yastiğin yastiklarin..

22 Eylül 2006 15:08
Aşkın susam taneleri...

Ne zaman gözüme ilişen bir başlik görsem senin oluyor.Bu kadar tesadüf olmaz.! Şeçtigin konular kadar,Başliklarinda harika... Susam demişken simit yedigimizde ağizimizin her tarafi simit olur. Gülümsedigimizde dişlerimzdede görükürya etrafimizdakiler dişinde susam var derlerya...Aşkta aynen öyle yapişip kaliyor ve saklayamiyoruz.Eğer bir defa dahi olsa aşik olmussak.belli oluyor.susam taneleri gibi..:)) yüzümüze,dişimize bulaşiyor. Tebrikler yeni yazilarin bekliyorum.

22 Eylül 2006 14:58
 
Toplam blog
: 5
: 991
Kayıt tarihi
: 25.08.06