- Kategori
- Güncel
PKK'nız hayırlı olsun
Son günlerde Belçika'da faaliyet gösteren pkk yandaşlarının yakalanışı hepimizi sevindirdi. Kimler düğmeye bastıysa teker teker toplanıyor ele başları. Yıllardır bunlarla beraber yaşadınız avrupalı beyzadelerim. Eskiden dost olduğunuz, dağlarda çekimini yapıp avukatlığını yaptığınız kuklalarınızdan sıkıldınız mı yoksa? Belki de bir senaryonun başlangıcı da olabilir tüm bunlar. Maksatları Avrupa'daki yurttaşlarımızı Türk, Kürt savaşının içine çekmek için hazırlanmış bir mizansen de olabilir. Her ne olursa olsun hiç istemememize rağmen sizinde başınıza bu terör belası bulaşsa ne olur acaba? Nasrettin Hoca damdan düşmüş, doktora götürmek istemişler. "Ben gitmem hekime falan" demiş Hoca. Nedenini sorduklarında" beni damdan düşen birinin yanına götürün" demiş. Sopanın acısını sopayı yiyen bilir.
Pkk yakında Belçika'da bombaların patlayacağını söylüyor. Valla çok iyi yaparsınız. Sizlere verdikleri mayınları, bombaları, bubi tuzaklarını onlara karşı kullanın da nasıl ses çıkarttıklarını birazda onlar duysun. Türkiye'den kaçan vatan hainlerine kucak açarken bizleri barbarlıkla suçlayan insan hakları savunucusu Avrupalı kardeşlerim PKK nız hayırlı uğurlu olsun. Allah beslediğiniz yılan tarafından sokulmanızı nasip etsin. Haaaa eğer canınız çok yanarsa bize gelin, reçete verelim size. Biz o acıyı yıllardır çekiyoruz sayenizde.
Uzun lafın kısası inşallah üzerimizde oynanan oyunların bir başka versiyonu olmaz inşallah. A.B.D Rıza Pehlevi'ye karşı Humeyni'yi kullandı, başına belayı aldı. Rusya'ya karşı El-Kaide'yi kullandı, Bin Ladin'i başına bela aldı. Bize karşı Pkk'yı kullanıyor. Yarın başına Apo belası gelirse hiç şaşmayın.
Avrupalı kardeşlerimiz sizlere sesleniyorum; "bağrınızda büyüttüğünüz terör belasının sizinde başınıza gelmesi dileğiyle PKK NIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN."