Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1943'te Trabzonda doğdu. Erzurum Yavuz Selim İlköğretmen okulunu bitirdikten sonra girdiği Bursa Eğitim Enstitüsü edebiyat grubu öğretmenliği bölümünden 1964'te mezun oldu. Yurdun çeşitli bölgelerinde öğretmenlik yaparken bir taraftan da TODAİE'de kamu yönetimi alanında master yaptı. Ayrıca İstanbul Hukuk fakültesinden de mezun..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Yaşamdaşlarımızı Korumalıyız

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Yurdagül Hanım. Yaşamdaşlarla konuşmanız övgüye değer. Bakkaldan alışveriş konusuna gelince; yazıda da belirttiğim üzere rahatsızlığım dolayısıyla dışarı çıkamıyorum. Evlere servis yapan marketlerden almak zorunda kalıyoruz. Demek ki bazen istediğini yapamıyor insan. Bu arada blogu güzel bulmanız sevindirdi beni. Demek ki bu yaşta bile motive olmak güzel. Güzel günler dileğiyle saygılar.

06 Eylül 2021 22:39
Ezber MUTLU, mutlu mutlu

Merhaba Şahin Bey, Öncelikle sizleri tebrik ederken başarılarınızın devamını dilerim. Ben, denemenin ne olup ne olmadığını bilen; ama yazmasını beceremeyen biriyim. Benim yapmak istediğimi; ancak beceremediğimi sizin yaptığınızı görüyor ve bir emekli öğretmen olarak bundan memnun oluyorum. Her güzel yazı gibi sizin yazılar da içimi açıyor. Geriye doğru 5-6 yazınızı okudum. Kısa, özlü ve deneme gibi deneme. Övdüğümü sanmayın. Ben övenlerden de övgüyü sevenlerden de hoşlanmam. Ben, kendimce doğru bulduğumu yazıyorum. Uzun zaman sonra uğradığım bloglarda, üzülerek gördüm ki okuyucu pek yok. Gerçi hiçbir yerde, hiçbir zaman doğru dürüst okuyucu olamadık; ama galiba bugünlerde bir başkalık, bir tuhaflık var. Aslında, okunurdu okunmazdı diye fazla düşünmemek gerek, gerek de yine de morali bozuluyor insanın. Onun için samimiyetle soruyorum: Okuyucularımızın sayısını artırmak için ne yapabiliriz? Hayırlı günler dileğiyle selâmlar... Sabahattin Gencal, Emekli Öğretmen, 15.09.2020 Not: Bu yazıyı mesaj yerinden göndermesini beceremediğim için yorum olarak gönderiyorum.

15 Eylül 2020 17:20
Bir Anda Sanki Kollarında…

Genç ve azimli yüreklerin umutlarının hayal güçleri kadar olabileceği ve bu umutların bir “an”da gerçekleşebileceği düşüncesini edindim. Duygulardan hareketle düşündürmek yetenek işi; onun için tebrik ederken başarılarının devamını dilerim.

27 Kasım 2018 14:56
 
Toplam blog
: 181
: 635
Kayıt tarihi
: 29.03.11