Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1978'de dünyaya gelmişim şirin bir anne babanın ilk erkek evladı olarak. Istanbul'a göçmüşüz sonra ki zaten aslında sonun başlangıcı da bu olmuş çıktığım yolculukta. Başkentte renkli bir üniversite hayatından sonra tekrar kaosa geri dönmüşüm. Bilişim sektöründe kendi işimle ilgiliyim, kimi zaman neşeli, kimi zaman iş..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Taksim Gezi Parkı olaylarının bir başka boyutu

Pek değerli yazar; yorumuma verdiğiniz cevapla, hükümetin düştüğü yanılgıya sizin de kapıldığınızı çok net görüyorum. Bu mesele sandıkta cozulebilecek bir sorun değildir. Bu sorun bir anlayış kavrayış sorunudur! Bu hükümet gelecek seçimlerde oy kaybetmez, zira kaybetmeye de tahammülü yoktur! Sandiktan nasil bir yüzdeyle çıkarsanız ciksin, asıl mesele ülkenin ve tüm halkın selametini gözeten bir yönetim olma zorunluluğunuzdur! Fakat olan olaylar incelendiğinde soz konusu hukumetin kimseyi umursamayan tavrının kazanacağı bir sonraki zafer ile daha bir pervasizlasacigin sinyallerini açıkça ortaya koymaktadır! Sandıktan farkla çıkmak size istediğiniz herşeyi yapma konusunda bir meşruiyet tanımaz! Şayet bu ülke bir hukuk devleti ise, her kurum ve görevli kendi işinin peşine düşsün! Ülkenin herhangi bir şehrine yapılacak replika binalar başbakanın ajandasinda bulunmayacagi gibi, konu o şehrin belediye baskaninin, valisinin, şehircilik ilçe müdürlüğünün görev kapsami ve sorumluluğundadır.

11 Haziran 2013 02:06
Taksim Gezi Parkı olaylarının bir başka boyutu

Beyefendiciğim siz hiç Taksim Gezi Parkı'na gittiniz mi bu gösteriler esnasında? Mahiyeti konusunda gerçekten bilginiz var mı ki bu yazıyı kaleme aldınız? Ben Cuma gününden beri orada bulunuyorum, kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o meydanlara çıkan insanların arkasında bir tane parti, bir tane siyasi örgüt yahut sivil toplum örgütü bulunmuyor. Bizler çadırların yandığının, cocukların coplandığının haberini bizzat telefonlarımızdan aldık. Mesajı çekenler ise yine bizzat bizim arkadaşlarımızdı. Her gün iş yerimizden çıkıp doğru parkta alıyoruz soluğu ve bunu kendi hayatımızı ve geleceğimizi tehdit altında hissettiğimiz için yapıyoruz. Lütfen elinizde sağlıklı bilgi olmadan birşeyler yazıp insanların kafasını karıştırmayın zira medya zaten olayları gizlemeye çalışıyor. Türkiye tarihinde bir ilktir bu! Halk kendi kendine karar verip, aynılaştırmanın ve toplum mühendisliğinin önüne geçmek için ayaklandı ve Anayasal Gösteri Yapma Hakkını kullandı ama malesef polis zulmü ile karşilandi.

05 Haziran 2013 12:24
Kele-montaj*

Wooaaav Ivana sert :)

05 Nisan 2013 11:12
 
Toplam blog
: 58
: 795
Kayıt tarihi
: 14.01.08
 
 
 
 

 
www.birruyagordum.com