Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Van depremi ve sonrası

Van depremi ve sonrası
 

Onlar ellerinden tutulması gereken bizim çocuklarımız


Van depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dilerim. Türk milleti bir bütündür ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaralarını beraber saracaktır.

Gelelim sonrasına…

Kötü örnektir ve temsili olamaz. Kaldı ki bir dedektif edası ile tüm olumsuz örnekleri listeleyip sayfalarda sunmak, afişe etmekle de bir yere varılmaz. Bu, aksine var olan yarayı derinleştirir. Kaldı ki olumlu örnekler olumsuz örneklerle kıyaslanamayacak ölçüde vardır ve fazladır. İster devlet adına olsun, ister kamu kurum ve kuruluşları adına yapılan yardımlar tüm Türk milleti adına yapılmaktadır, dolaylı olarak Türkiye'yi temsil etmektedir.  Niyeti iyi olanın onları da derleyip toplaması aynı sayfalarda sunmasını, yayınlamasını beklerdim ben.  

Şöyle düşünün. Bir aile. Bu aile çocuğunun tüm iyi yanlarını görmezden gelip sürekli kötü yanlarını afişe ediyor ve ilgisi olan olmayan herkese anlatıyor. Bu o çocuğun düzelmesini, hatalarını anlamasını ve hatalarından dönmesini, arınmasını mı sağlar, yoksa daha mı kötü olur? Onun için herkes önce kendi içindeki yanlışı sorgulasın.  

Vanlı kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun der, yaşanan bu felaketin kenetlenmeye giden yolda iyiliklere ve güzelliklere yeni kapılar açmasını temenni ederim.

 Unutmasınlar ki burada onları düşünen ve onlar için tüm imkanlarını seferber edecek bir Türkiye ve Türk milleti var.  

 

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..