Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hani o cumartesi okula gidilen dönemlerden 78 kuşağıyım. Olaylara seyirci kalmayan , irdeleyen , sorgulayan seçici bir yapım var. Acaba mühendis olmasaydım ne olurdum diye defalarca sordum kendime ve pişman olmadığımı anladım. 28 yıllık makine mühendisiyim ve mekanik tesisat taahhüdü sektöründe çalışıyorum. Yozlaşan düzene..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
XVII. Akdeniz Oyunları’na doğru... (Siyasetin gölgesinde kalan tesis açılışları...)

Sn. Çelik Mersin'de birkaç ay bulunmuş olmaktan dolayı yazdıklarınızı objektif olarak değerlendirebiliyorum.Mersin sahil şeridini hangi belediye başkanı yaptıysa harika uzunlukta bir oluşum kendisini gönülden tebrik ediyorum.Mersin halkına iyi bir miras olmuş. Ayrıca Olimpiyat tesislerinin de sporumuza katkıda bulunacağına inancım sonsuz yeterki iyi bakılıp işletilsin. Sizi de yazınız dolayısıyla tebrik ediyorum.

15 Haziran 2013 08:18
Galatasaray'ın Arena'da yaşadığı temel çelişkiler

tesbitleriniz çok doğru . Galatasaray A.Ş. gibi bir kurum varken neden TOKİ 'ye gebe kalındı. Kredilerin havada uçuştuğu bu dönemde 10 milyon dolara proje yaptırılırsa olacağı buydu. Klup başkanının işi icabı başbakana ters düşmesini beklemek doğru olmazdı. Sevgili Gökerman bu vesileyle köşenizi ve bu yazınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.

17 Ocak 2011 09:16
SİZLER DE KENDİNİZE GELİN!

Tülay hanım; Erdal İnönü konusunda bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Kendisi George Soros destekli Bilgi Üniversitesi tarafından 2007 de düzenlenen Ermeni Kurultayında II. cumhuriyetçilerle birlikte dinleyiciler arasında yeralarak ihanetini sergilemiştir. Babasının kemiklerini sızlatmıştır.

10 Kasım 2009 15:21
 
Toplam blog
: 7
: 2057
Kayıt tarihi
: 13.10.07