Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '13

 
Kategori
Deneme
 

Hansel ve Gratel [Full artı full Masallar]

Hansel ve Gratel [Full artı full Masallar]
 

Bu blog [Full artı full Masallar]serisinin bir parçasıdır. Serinin diğer masallarını okumak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

Kırmızı Başlıklı Kız

Rapunzel

Sindirella

Ali Baba ve Kırk Haramiler

Oz Büyücüsü

Bremen Mızıkacıları

 

 

HANSEL VE GRATEL

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, zamanın birinde Hansel ve Gratel adında iki kardeş yaşarmış. Bu kardeşler Karatay diyetinden habersiz sığır gibi yemek yer, sonra da hayvanlar gibi Playstation oynarlar ancak yine de formlarından hiçbir şey kaybetmezlermiş.

Hansel uzun boyu, kaslı vücudu ve baby face tadındaki yüzüyle görenlerin yüreklerini hoplatırken Gratel de adeta Victoria's Secret defilelerinden fırlamış gibi duran bir kızmış. Ancak buna rağmen neden böyle salak salak işlerle uğraştıkları tam bir tartışma konusuymuş.

Günlerden bir gün, Hansel ormandaki evlerinden dışarı çıkmak için izin istemiş annesinden. Annesi de tamam ama "güneş batmadan evde ol, ezan okunduktan sonra gelirsen baban bacaklarını kırar" demiş. Bunun üzerine izini kopartan Hansel "Gratel de gelsin, onun da başını belaya sokmalıyım" demiş. Minik bir münakaşanın ardından izni kopartmış dengesiz annesinden.

Hansel ve Gratel tam tahıllı ekmeklerini ellerine almışlar bir yandan da yiye yiye gidiyorlarmış ormanda. Ekmek kırıntıları da yerlere dökülüyormuş haliyle. Hansel: "Gratel azıcık nefes al da ye, boğulacaksın" demiş kardeşine. Gratel de "S.ktrip gider misin Hansel" diyerek terslemiş kardeşini.

Bu sırada karşıda jöleli duvarları, çikolata şelalesi ve şekerden kapısıyla muhteşem bir malikhane duruyormuş. İki kardeşin gözleri dönmüş haliyle. Eve doğru yaklaşmışlar, ancak evin yüksek duvarları ve retina taramasına dayalı bir optik güvenlik sistemi varmış Ayrıca kapıda da bekleyen güvenlik görevlileri varmış. Hansel güvenliğe yaklaşıp: "Pardon bu ev kimin böyle yav. Süper olmuş" diye hayran hayran sormuş. Güvenlik de "Napçan birader? Basın gidin." demiş.

Tam bu sırada evin içerisinden koşarak bir kadın gelmiş. "Çok özür dilerim gençler, güvenlikçi arkadaşın kusuruna bakmayın tanıyamadı sizi" demiş. Kadının bu tavırlarına anlam veremeyen kardeşler şaşkınken kadın içeri buyur etmiş kardeşleri.

Kardeşler malikhanenin içerisine girdiklerinde havuz başında çikolataya bulanmış tipler görmüşler. Evlerin duvarını yalayan adamlar, merdiven korkuluklarının üzerinde amuda kalkmış kadınlar görmüşler. Olup bitene anlam verememişken onları çeken kameraları görmüşler. Bu şaşkınlıkla etrafa bakarlarken kadıncağız "Gençler çekinmeyin, üzerinize hafif bir şeyler alın. İsterseniz yandaki bardan kendinize bir içki alabilirsiniz" demiş.

İki kardeş olanlardan çok şüphelenmişler. Bu evde enteresan işler vuku buluyor gibiymiş. Evin içerisine girdikleri anda Hansel gördükleri karşısında şoka girip hemen Gratel'in gözlerini elleriyle kapamış. Gratel "Neler oluyor, açsana gözümü" diye feryat etmiş. Tam o sırada kapının kırılma sesiyle inlemiş ortalık. Yüzlerce üniformalı polis girmiş içeriye ellerinde silahlarla.

"Kimse kımıldamasın. Bakırköy Emniyeti!" demiş bir ses. Elindeki telsizle etrafındaki adamlara komutlar yağdırmaya başlamış. "Alın bunları alın alın alın!" Gelen ahlak şubesinden emniyet amiri Mükerrem Bey'miş. İçeride envai çeşit fantezi yapıp yasadışı film çeken herkesi göz altına almış.

O sırada üst kata baskın yapan polislerden birisi giriş kattaki amire seslenmiş: "Amirim, bu gençler birbirinin üzerine krem şanti sıkmışlar, kelepçeler kayıyor. Ne yapalım?", "Onları da alın. Gerekirse krem şantili şekilde bindirin araçlara" demiş amir.

Hansel ve Gratel o gün son saniye baskınıyla Türk polisinin emekleri sonucunda yetişkin film sektöründe yıldızlaşmaktan kurtulmuşlar. Başlarına gelen bu ilginç olayın ardından evlerinin yolunu tuttukları sırada Belgrad canavarı lakaplı sapık kesmiş yollarını.

Gratel çok korkmuş. Sonuçta düzgün fiziğiyle dikkat çeken güzel bir kızmış ve ormanın ortasında bir sapığın karşısında ne yapabilirmiş ki? Durumu hızlı bir şekilde değerlendiren Gratel son bir gayret koşmaya başlamış kaçmak için. Hansel de bağırmış peşinden " Kaç, sakın arkana bakma !". Ancak sapık koşmamış Gratel'in peşinden. Hansel'e doğru yaklaşmış ve çok emek sarf etmeden yakalamış onu. Hansel, kendisine kötü kötü bakan sapığı görünce başının ciddi belada olduğunu anlamış.

Malesef sapık oğlancıymış ve Gratel de çok uzaklardaymış. Kaçışı olmadığını anlayan Hansel, az önceki baskın sırasında fırsat bu fırsat diyerek cebine attığı krem şantiyi cebinden çıkarmış ve canım masalın daha da iğrençleşmesine katkıda bulunmuş. Bu masal da burada lanet olası derecede iğrenç bir sonla bitmiş.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..