Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Adrenalin şehri İstanbul !

Adrenalin şehri İstanbul !
 

Son zamanlarda ekranlarda korkunç Reality Show'lar rating almaya başladı. Örneğin Star'da yayınlanan Fear Factor Extreme, Acun Ilıcalı'nın bir ara sunduğu Survivor ve hatta Mehmet Ali Erbil'in yeni yarışması Şaşırtmali bile bu tarz yarışmalardan sayılıyor.

Bu yarışmalar neden prim yapıyor acaba? Adrenalin tutkunu bazı insanlar kendi sıradan hayatlarının akışında ekranın karşısına geçip biraz heyecan duymak istiyorlar ya da bizzat kendileri parayı bastırıp adrenalin sporlarından olan bangijamping, tracking, yamaç paraşütü gibi sporları yapıyorlar.

İşte adrenalin tutukunlarına tavsiyem, İstanbul'a yerleşip orada yaşamayı deneyin . Çeşitli afetlerin sıradan olaylar gibi yaşandığı İstanbul'da hayat çok heyecan verici. Deprem heyecanı bir taraftan sele kapılıp rafting sporu yapmak öte taraftan. Üstelik bunlar İstanbul'un göbeğinde yaşanıyor. Dünyanın parasını verip uzaklara gitmeye hiç gerek yok.

Yurtdışında yaşayan insanlar böyle heyecanlara aç olduklarından onların da İstanbul'a gelip bu heyecanı yaşamalarını tavsiye ederim. :) : ) :)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..