Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '08

 
Kategori
Dünya Mutfakları
 

Ananas garnitür

Ananas garnitür
 

TROPİKAL ANANAS GARNİTÜR


Izgara et ve tavuk yanında sunabileceğiniz ekşi tatlı lezzette, değişik bir garnitür. Masrafsız ve kolay hazırlanışı ile sevdiklerinizin gönlünü keşfetmeye ne dersiniz?

ANANAS GARNİTÜR

Bir kase içinde 1 ad. yumurta ve 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı balsamik sirkesini çırpın.

Ananasları 1 parmak kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesip, hazırladığınız sosa yatırın ve en az 1 saat bekletin.

Daha sonra pane harcına iyice bulayarak tavada tereyağında her iki yüzünü sararacak kadar kızartın.

Bu kadar basit.

Afiyet olsun

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..