Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Deniz tutkunu, anne, evlat, sanat düşkünü, doğaya aşık, var olmanın anlamının peşinde bir insanoğlu...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Üç harflilerle geçti şu kısacık ömrümüz

Alkışlayarak katılıyorum. Bir doktora öğrencisi olarak ÖSYM ile ilişkim hala bitmedi. Bitecek gibi de durmuyor :( Sevgiler.

15 Nisan 2016 19:37
Boşa geçen bir Balık mevsimi daha..

Balıkçılık denetimleri maalesef yetersiz. Ama hepsinden önce balıkçılar bilinçsiz. Bu ülkenin su ürünleri mühendislerinin yerinde veteriner hekimler, ziraat mühendisleri var. Balıkçılık kendi alanının uzmanlarına değil konuyu yan dal olarak alan başka branşlara emanet. 3 tarafı denizlerle çevirili ülkemizde su ürünleri mühendisleri hak ettikleri yetkilere sahip olmadıkça balıkçılık da yok olmaya mahkum maalesef. Balıkçılığa sahip çıkacaksak öncelikle konunun uzmanına sahip çıkmalıyız. Kaleminize sağlık. Saygılar...

12 Nisan 2016 17:26
Pisa Kulesi nasıl dikiliverdi...

hahahahahahaha çok güldüm hahahaha hocam kusura bakmayın yazacak bi yorum bulamadım gülmekten. eşeğe altın semer de vursan yine eşektir demiş büyüklerimiz de bunların yanında eşeklere hakaret olur gibi geldi bana. biz çapulcular ucubelerimizle mutlu mesut yaşıyoruz aslında bi tanısalar çok severler bizi valla :D :D ama aynı dili konuşmuyoruz işte sorun burda bi tarafın dili,dini,imanı olmuş para bi tarafın tek serveti mücadeleleri. kaleminize sağlık saygılar selamlar!

13 Ocak 2014 13:18
 
Toplam blog
: 38
: 1616
Kayıt tarihi
: 16.12.08
 
 
 
 

 
"Farkındalık, isyandan doğar." Albert Camus