Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Aydın'da dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Aydın'da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldum. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde Makina Mühendisliği  ve Yeditepe Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde İş İdaresi (MBA) yüksek lisans eğitimlerimi tamamladım. Ta..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
GÜZİDE TARANOĞLU (1 )

Değerli Hocam, vefalılık konusunda her zaman benim için örneksiniz. Güzide Hanım ne güzel izler bırakmış, halen aramızda yaşıyor. Allah bizlere de böyle bir göç kısmet etsin. Bu kıymetli hanımefendiyi, bilmeyenlere veya ismen bilip de ayrıntılı tanımayanlara bu yazınızla tanıttığınız için size çok teşekkür ederiz. Sevgilerimle.

01 Haziran 2022 13:25
İçgüdüsel Çoğalma

Uzun zaman sonra yeniden değerli yazılarınızı Blog'da görüyor olmaktan mutluluk duydum Nizamettin Bey. Tekrar hoşgeldiniz. Elinize sağlık. Suriyeli derseniz bir dokunup bin ah işitebilirsiniz. Selamlar saygılar.

18 Nisan 2022 02:26
ALIÇ AĞACINA SELAM OLSUN

Sevgili Hocam, annemin bu yazısına köşenizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Rahmetli Hikmet Birand Hocamız gibi Cumhuriyet aydınlanmasının rüzgarında yetişen değerli bilim insanlarımızı ve eserlerini ne kadar takdir etsek azdır. İşte 1960’larda basılmış “Alıç Ağacı ile Sohbetler” de; doğanın insan eliyle tahrip edildiği, kuraklıkların, orman yangınlarının sık yaşandığı günümüze de ışık tutan, zamanını aşan dev bir ekoloji eseri. Unutmamak ve tekrar tekrar okumak gerek. Selamlar, sevgiler.

23 Mart 2022 11:17
 
Toplam blog
: 30
: 349
Kayıt tarihi
: 06.01.18