- Kategori
- Mizah
Erkekler kadın göğsüne bakarak stres atıyorlarmış!

Bu erkek arslan nereye bakıyor acaba?
Erkekler kadın göğsüne baktıklarında kendilerini çok daha iyi hissediyorlarmış!
O fıldır fıldır gözler göğüslere kayınca, karşı taraf ne hissediyor acaba? Bunu bir de karşı tarafın yani kadınların yönünden baktığımızda, aynı şeyi söylemek o kadar basit değil, en azından ben o tarz bakışlardan hiç hoşlanmıyorum, stres yükleniyor!!!
Erkek rahatlarken, kadın gıcık oluyor! Ben benimle konuşurken gözleri göğüslerime kayan bir adamdan rahatsız olurum!!!
Fakat erkek, biyolojik donanımı nedeniyle kadına göre daha zayıf ve çaresiz...
Ben hiç bir erkeğin göğüslerine bakmam örneğin! Eğer bakarsam bu beni rahatlatmadığı gibi herhangi bir şey duymamı da sağlamaz!
Neden böyle bir yazı yazdığıma gelince, bu beni gerçekten rahatsız edecek boyutlara geldiği için. Mizah başlığı da hem trajik hem de çok komik olduğu için!
Geçen gün zümre toplantısında erkek arkadaşların birinin gözü "Cem Yılmaz'ın reklamındaki kedi gibi şaşılaştı. Havalar çok sıcak olduğu için yazlık elbiseler, bazı "stres giderici unsurları" sergiliyor bunun için yapılacak bir şey yok! Kanım tepeme çıktı ama ne yapılabilirdi ki? Adama dikkatlice baktım, gene de gözlerini sabitlediği için kolay kolay kendini kurtaramadı! Grrrrr!!!
Ben kızmadan empati kursam, erkekler kadın göğsüne bakarak stres atıp, mutluluk hormonu salgılıyorlar, kendilerini daha mutlu hissediyorlarmış...
Acaba insanlar mutlu olsun diye tepkisiz mi kalmalı, yoksa sinirlenip, strese mi girmeli, ya da vatandaşa kamu hizmeti vererek görsel de olsa mutlu olmalarını mı sağlamalı?
Hoşgörülü ve iradeli olmaya çalışmalıyız. Bana yüreğimden bakan erkeği tercih ederim, sol göğüsümü ıskalayıp, direk yüreğimi gören!!!