Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Mezunuyum...Basketbola 1986 yılında Mülkiye'de başladım. Daha sonra Kolej Ayşeabla İlkokul, Ortaokul ve Lise Basketbol takımları ile M.T.A. Minik, Yıldız Takımlarında toplam 12 sene lisanslı olarak basketbol oynadım ve çeşitli madalyalar kazandık. Ayrıca K..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Total tükeniş

Total Plansızlık, Total Yönetimsizlik de eklenebilir bunlara... Rijkaard'ın bu sene sözleşmesi bitiyor... Uzatsalar veya neeskens devam edecek deseler bile kabulümdür ama o bile yok... "Önümüzdeki maçlara bakacağız" diyebilen düz bir futbolcu bile daha planlı-programlı geliyor gözüme :)

21 Ağustos 2010 14:38
Sezonun kapanışında neler oldu?

Suçlu aramayın demişsiniz ama ben GS lisi FB lisi hep beraber maç seyrederken bugünlere nasıl geldik diye çok düşündüm...Dönüp dolaşıp geldiğim nokta Ömer Çavuşoğlu dönemi yapılan açıklamalar...Sonradan Aziz Üstel ile birlikte sohbetlerine şahit olup çok keyifli bir insan olduğunu farketsem bile o dönem benim gibi kimse o "şakaları" kaldıramadı ve bugünlere gelindi. İyimserliğimi kaybettim artık ve bu anlamsız nefretlerin ortadan kalkacağına olan inancım da çook zayıfladı.. Selamlar

08 Ağustos 2010 20:01
Rijkaard ile devrim yapmak

Yine de Rijkaard...Belki Abdullah Avcı ama çakma Terim'den kesin olmaz... Selamlar...

08 Ağustos 2010 19:45
 
Toplam blog
: 72
: 562
Kayıt tarihi
: 08.05.10