Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

*Liberal muhafazakar, oldukça postmodernist ve meritokrat bir gezgin  *Kuleli - Galatasaray - Boğaziçi *3.5 yıl özel bir banka hazinesi, üstüne 4 yıl FinTech *Woody Allen, Wes Anderson, Yavuz Turgul, The Beatles ve Kemal Sunal hayranı     

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
sence biz neyiz?

Kadın iyi yapmış. Erkek dediğin "Biz neyiz?" diye sormaz. Bir de, telefonu kapattıktan sonra ağlayan taraf adam olmalı bence:) Hak eden o çünkü.

18 Ocak 2011 15:15
Baba malı Titanic

"Kahrolsun rantçılar!" diyerek sizinle hem fikir olduğumu belirtmekle beraber, şu düşüncemi de dile getirmek isterim: Titanic'in tamamında Türk yolcular olsaydı, o filikalar alabileceği son kişiye kadar dolardı bence, ayrım yapılmazdı. Bizim kültürümüzde yakınlık var. Misafirperverliği, yardımseverliği falan saymıyorum bile. Avrupa sokaklarında düşüp bayılsan, 9 kişi geçer yanından, 10. şöyle bir bakar ne olmuş diye.

20 Ekim 2010 17:23
Aşağıdaki özelliklere sahip olan erkek, önümüzdeki 2 yıl içinde beni bulsun

Gerçekten süper, enerjik bir yazı olmuş. Kendini bildin mi her şeyi bildin demektir. Ne istediğinin farkındasın, işleri yoluna sokarsın inşallah. Kıskanmama, şatafatlı düğün merakında olmama, günde bir aramaya fit olma gibi özelliklerinle erkekler için biçilmiş kaftansın. Sonunda birçok okuru hayal kırıklığına uğratacaksın, ama yazı çok güzel. Ehliyet sınavında da başarılar. Dilerim annen deden gibi yapmaz:)

30 Haziran 2010 14:15
 
Toplam blog
: 53
: 1499
Kayıt tarihi
: 17.10.08