Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Adım Kenan.Türkiye genelinde belediyelerin e-Kent dönüşümlerini üstlenen bir yazılım firmasında çalışıyorum. Ben de kendimi ifade etme özgürlüğünü seçtim. Bursa'da ikamet ediyorum, Türkiye'de yaşıyorum...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yandaş Blogçular

Siz nasıl kemalizmi savunuyorsanız , karşınızda şeriatçısıda olacak , marksisti de olacaktır. Yıllardır bu ülkede kemalizm yandaşcılığı yapıldı. Devletin tüm kurumlarına (TSK da dahil) amansızca bu ideoloji ile kadrolaşma gerçekleştirildi. Devleti korumak adına bir kısım çevreler tarafından yüzlerce insan öldürüldü. Mesela siz sırf kemalizm savunuyorsunuz diye katledilseydiniz , kendi düşüncelerinizi bir başkasına aktarmakta özgür olmasaydınız ne düşünürdünüz. Artık zaman o yandaş bu yandaş zamanı değil korkularımızın üzerine giderek ortak bir gelecek kurma zamanıdır. İstediğiniz ideoloji savunmakta özgürsünüz bırakın diğer insanlarda istediklerini savunsunlar. Ortak payda "hoşgörüdür"

20 Ocak 2010 16:02
Altın Kızlar tarih oldu!

Sadece "Yemekteyiz" programınında yurtdışından satın alındığını yerli olmadığını vurgulamak istedim.

13 Ocak 2010 15:51
“Özür” diledim, çünkü…

Ben; Ağrı'lıyım.Ve büyük dedem 1930 larda Gürcistan'dan Ağrı ya göç etmiş bir ahıska türk'üdür.Yaşadığı zaman diliminde ondan öğrenebildiğim Ağrı'daki köyümüzün bir ermeni kasabası olduğudur.Yani üzerinde yaşadığımız toprak parçasında bir zamanlar ermeniler yaşıyormuş.Rahmetli dedeme bolca ekip biçmesi için toprak verilmiş ve o zamanlarda gelen türk ailelerine veriliyormuş bu topraklar.Özüre gelince.Bende özür diliyorum.Nede olsa özür dilemek bir erdemdir.

29 Aralık 2008 02:45
 
Toplam blog
: 19
: 950
Kayıt tarihi
: 13.06.07