Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Burdayım ya, gerisi teferruat

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hayatı tatmak

Ne zaman hayatımı sorgulama devresine girsem(arada oluyor:) ) sayfanıza baktığımda bu konuyla ilgili yazınızla karşılaşırım. Hayatım boyunca kendimle ilgili birşeyler yapmak için uğraştım,yalnız bir türlü ne istediğimi bulamadım:) Şöyle bir dönüp bakınca hep, sadece ne istemediğimi anlamışım ve istemediklerim üzerinden ilerlemeye çalışmışım. Ne istemediğimi biliyorum. İşte yeni farkettiğim birşey ise ne istemediğimi bilmek, ne istediğimi bilmeye yetmiyormuş. Hayatı tatmak... anlamını bulmak lazım önce. Anlamını ararken de ömrümüz bitiyor. Yine düşündürdünüz,bu anlamda yazılarınız insanlara ulaşıyor. Tebrik ederim. Sevgilerimle Melek Hanım.

18 Mart 2011 15:52
Seni kaç kere unutmak istedim

Çiçeklerin ömrü bahar kadardır ve ben kış yaşamıyorum şimdi... unutmak istediğim kadar seviyorum... yeni bir dil oluşturuyorsun.Olgun dili ve aşkı çok güzel anlatıyor bu dil. Sevgilerimle.

15 Şubat 2011 13:03
Tel Dolaptaki Baharat Kokusu

Çok hüzünlü bir yazıydı,çok güzeldi. Sıcacık...bizi de eski günlerimize döndürdünüz. Ne kadar çok mutluluk,bir o kadar da acı biriktirmişiz. Sevgilerimle Sennur Hanım.

25 Ocak 2011 16:39
 
Toplam blog
: 44
: 2108
Kayıt tarihi
: 15.09.08