Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sonsuzluk (Osman Özeker)

http://blog.milliyet.com.tr/yasev

1949 Konya Ereğli doğumlu olup, halen İzmir'de oturmaktayım. A.Ü. Eğitim Fakûltesi mezunuyum  Atatürk ilke ve inkilâplarına laik Cumhuriyet'e ve üniter devlet yapımıza her zaman sahip çıkan ve bunun mücaledesini veren bir insanım... Memuriyetim esnasında Kamu sendikasinin İzmir şube sekreterliğini on yıl boyunca yürüttüm. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
"Memur zil takıp oynayacak..."

Özcan Bey mizahi yorumlarınız güzel, devlete 33 yılını vermiş, şu anda emekli olmuş bir memur olarak görüyoruz ki memurların bir çoğu ya korkarak, yada bilerek iktidarın yalakası olmuş, sapsarı sendikanın insafına terk edilmişlerdir. Üstüne üstlük yeni düzenlenecek 657 ilede memurun elinden iş güvencesi alınmak istenmektedir. Sonuçta bu millet ve memur iktidarı destekledikleri sürece memurun yerlerde sürünmesi devam edecektir.

05 Ocak 2016 12:13
Başbakan'a 'Mülk Allah'ındır' ifadesini anımsatır, YSK'yı da göreve davet ederim!..

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yürütülecek kampanyalarda Erdoğan dışındaki adayların adil bir yarışa dahil olacağına beni kimse inandıramaz. Bir tarafta "ben milletten yanayım, milletin cumhurbaşkanı olacam, devletin değil diyen Erdoğan, diğer taraftan istifa etmeyerek aşağilamaya çalıştığı devletin imkanlarını sonuna kadar kullanmaya kararlı. TRT ve havuz medyasıda Erdoğanın "Bonusları".

12 Temmuz 2014 02:43
İhtimal canlar yaktı

anlam ve mana güzelde, bu ülkenin başbakanı çıkp diyorsa ki" Bu işin fıtratında ölüm vardır" ne tedbiri, ne sorumlusu. giden canlara oluyor, yanan ocaklar a ateş düşüyor.

17 Mayıs 2014 13:27
 
Toplam blog
: 287
: 3107
Kayıt tarihi
: 11.07.08