Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Milliyet Bloğa nasıl geldim ve nasıl yerimi aldım bilmiyorum. Sanırım uzun yıllar okuduğum bölümle alakası olmayan gazeteciliği bir anlamda yazarak en doğru platformda sergileyeceğim yer olduğunu sezdiğim için buradaydım. Uzun yıllar önce kendimi bu mesleğin için de bulmuştum aslında. Birçok yerel yayında çalıştıktan sonra İs..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Feysbuk'un Layk'ı

Feysbuk diye yazmanın özel bir nedeni var mı? Okunuş şekliyle mi yazmak yoksa bir gönderme mi yapmak istedin abi. Facebook kullanmıyorum bana başından beri itici bir yer olarak geldi zaten duyumlarım da ilk zamanki havasından uzaklaştığı yönünde. Kullandığım tek sosyal paylaşım sitesi twitter daha resmi geliyor insanların kendini kaybetmediği bir yer. Facebook amacından saptı diye düşünüyorum.

01 Nisan 2018 20:53
Film ve dizilerde başoyuncunun adı genelde Kemal; ama ben 20 yıldır Kemal adında birine rastlamadım

:)) Çok yaşayın emi nerden nereye bağlamışsınız. Dizilerdeki karakter isimlerini insanlar çocuklarına koyuyorlar böylece o isim patlıyor gidiyor. Ama kötü karakterlere konunca o isimler de haliyle tercih edilmiyor böylece ölüp gidiyor zamanla. Hatta öyleki Şili de yayınlanan bir dizimizden alınan ismi çocuklarına koymuşlar çünkü o karakter kahraman. Yani insanlara yansımasıyla alakalı. Kim bilir belki de bazı isimleri tarihten silmek için bir çabadır kötü karaktere yüklenilmesi. Ama atladıkları şey ne yaparlarsa yapsınlar unutulmayacak silinmeyecek tek Kemal Mustafa Kemaldir.

26 Ocak 2016 13:39
Dönenler dönek değil doğruyu bulanlardır

:)) Sabit fikirli olmamaktır önemli olan ideolijilere boğulmak ileriye taşımaz bu döneklik olmuyor da algı meselesi döneklik ruhunu inanmadığın birşeye menfaat uğruna satmaktır. Bile bile lades demek gibi. Ben olaya böyle bakıyorum doğru vardır bir de doğruyu yanlışa bulamak vardır. İşte sabittir bir gıdım ilerlemez. Siyasetin dönekliği ayrı o biraz güçler savaşı meselesi orda olmak ruha iyi geliyor sonra fikirlerle eylemler yer değiştiriyor:)) Görünce yazıyı bir yorumluk gerekir dedim:)) Selamlar...

05 Kasım 2015 03:29
 
Toplam blog
: 295
: 3718
Kayıt tarihi
: 01.10.06