Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Şanlıurfa Viranşehir doğumluyum. Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümünü bitirdim. Çeşitli ortaokul ve lisede öğretmenlik ve yöneticilik yaptım. Varlık, Yeditepe ve Edebiyat Cephesi dergilerinde yazı ve şiirlerim yayımlandı. 1970 lerde AKŞAM gazetesinde maka..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Okul arkadaşım Yusuf Savaş

Sevgili Güler, Beni yıllar öncesine alıp götürdün. Hele ilk çıraklık yıllarımın ürünü olan iki şiirimi görünce, dünyalar benim oldu. Ellerine, özellikle kalemine sağlık kardeşim.

23 Haziran 2013 16:26
Okul arkadaşım Yusuf Savaş

Sevgili Abdülkadir, Milliyet Blog'da benimle ilgili yazdıkların, beni çok duygulandırdı. Seneler öncesine, Kızıltepe Ortaokuluna, Diyarbakır Erkek İlköğretmen Okuluna, Diyarbakır Eğitim Enstitüsüne gittim geldim. Sanatı, edebiyatı dolayısı ile insanı sevmenin erdemlerini yeniden yaşadım. O şahane dostluğunun inceliklerini, yazdığın satırlarda göz yaşlarımı ortak ederek seyrettim. Acemilik yıllarımın naçizane bir ürünü olsa da, Necdet Evliyagil'in çıkardığı Şiir Antolojisinde yayımlanmış bir şiirimi yeniden, senin kaleminden okumak... Ne güzel... Her şey için teşekkürler güzel insan...

22 Haziran 2013 19:10
Ya hu!...

Şiirimizdeki GARIP akımını iyi özümsemişsin. Gerçekten güzel bir şiir yazmışsın. Eserdeki tema ile sözcüklerin sentezi harika olmuş. Sen neymişsin be dostum!

15 Haziran 2013 18:32
 
Toplam blog
: 13
: 249
Kayıt tarihi
: 19.04.13