Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Adım İbrahim. 05.02.1983 yılında doğdum. Ve hala yaşıyorum! Burada ilkin Sevgi Yazıları diye yazmaya başladım. Ve tesadüftür başlangıç tarihim bir 14 Şubat günü , sevgi- liler gününde oldu... Ve 3. kızımın adına da 'Sevgi' koydum... Birileri sevgi sözünü, adını yaşatmalı idi... Bu zor görevi üstlenmeye çalıştım... Ama sanı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
GS-Brugge/ Olmayınca Olmuyor

futbol kesinlikle sadece futbol değildir. Kafa ayak ve ruhunla oynarsan imkansız şeyler olur futbolda. Ama ne yaparsan yap olmayınca olmayacağı gerçeği tokat gibi çarpar yüzüne. 1-0 değil 2-0 da olsa mukadderat var:)) ama 2. yi atmalıydı GS YAZIK OLDU.

27 Kasım 2019 16:32
Milliyet Blog Yazar, Haftalar Sonra Kılıçdaroğlu Söyler...

Bi öykümde yer verdiğim sahne kurtlar vadisi vatan da senaryolaşmıştı... Dedim benim öyküyü okudu bi senarist herhalde... Aslında bizleri okusalar 'çok' şeyler yazıyoruz çokta bizi biz bile okumuyoruz ki çoğu zaman...

12 Aralık 2018 14:25
Dostlarımdan, Benden Rahatsız Olduklarını Düşünürsem Ayrılırım, Dostlarımı Bırakmam Kendimi Kovarım

siz gelirken birileri gidiyor olabilir veya siz giderken birileri geliyor olabilir... SİZDE ONLARLA ONLARDA SİZLE GİDİYOR GELİYOR OLABİLİRLER. Şayet demek istediğimi anlarsanız hep gelip gitmedeyiz/ hepimiz. Biz bize biçilen rolü oynayalım da ister yine gelmişler buna desinler, ister gitmiş desinler. Onlardan farklıyız çünkü ben onlar gibi, onları değil kendimi icra ediyorum. Kalayım burda:))

16 Kasım 2018 11:56
 
Toplam blog
: 47
: 2142
Kayıt tarihi
: 14.02.11