Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

TANIYIN BENİ Yaşım on üç idi resim çektirdim Şimdi aksakalımdan tanıyın beni Ayağımda kara lastik, başımda kasket Beyaz saçlarımdan tanıyın beni… Duvarları hep kerpiç, damları toprak Sıvasız duvarlara hep yaslanarak Sonbahar gelince dökülen yaprak Çıplak kalan dallarımdan tanıyın beni… Adil Bozkurt

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Blog yazmak zor zanaat :(

Kadri bey uzunca bir aradan sonra kısada olsa sesinizi M.Blogda duymak güzeldi. Severek takip ettiğim, bana değer katan yazılarınızı keyifle okudum katıldığım günlerde. Sağlığınızın daim olması dileklerimle saygılar sunuyorum.

26 Nisan 2020 19:58
Enfekte olalım!

İnsan olmanın nostalji sayıldığı bu dünyada bu saydığınız değerlere uyup, uygulayacak insan sayısı o kadar az ki. Ne söylersen söyle, ne yazarsan yaz anlamıyor toplum. Ve... gittikçe de yozlaşarak bozuluyor.At gözlüğüyle bakan bir toplumda ancak elinde sopa ile gezerek insanları dizginleyebilirsin. Balık baştan kokuyor, gittikçe çürüyerek... Kaleminize sağlık.. Saygımla.

03 Nisan 2020 23:33
Corona Miladından Sonra

Corona sonrası olacak olan tespitlerinize tamamen katılıyorum. İnsanlık yeniden yazılacak. Şimdiye kadar bildiklerimizin birçoğunu unutturacak akla hayale gelmedik olaylarla karşılaşacağımızı tahmin ediyorum. En büyük endişem inanç sisteminin dezenformasyonu ile çok farklı olayların ve toplum katmanlarının gelişeceği endişesi taşıyorum şahsen. Umarım bizim insanımızın kadim kültürü faydalı yönleriyle bu yeni düzenin paydaşı olur. Yüreğinize sağlık sayın Biber. Saygımla.

01 Nisan 2020 17:12
 
Toplam blog
: 58
: 542
Kayıt tarihi
: 10.11.17