Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ülkenin yarısı gibi ben de işletme bölümünü bitirdim. Yine ülkenin yarısı gibi tabi ki benim de bölümümle alakam yok. En çok sevdiğim eylem hep yazı yazmaktı ama o zamanlar hayallerimle ilgili bir şey yapmayı hiç düşünmemiştim. Ta ki mezun olup da sevmediğim bir şeyi yapamayacağımı fark edene kadar. Şimdi naçizane romanımı ya..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İlişkilerde Çatışmalarla Başa Çıkma Yolları

Merhaba, "İlişkilerde bağımlılık artar" demişsiniz. Bu kötü bir şey değil mi? Birine bağlı olmak yani... Bir de biz zaten haklı çıkmak için tartışmıyor muyuz:) Hepimiz aynı nedenle tartışmaya giriyoruz bence. Ben seni dinlemiyorum ki... Ben haklıyım. Bunu kabul et." Ego tatmini gibi. Aslında bunu fark etsek çok şey değişir bence.

01 Şubat 2018 12:09
Peki Ya Hayvanlar?

Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. Bir kere hayvanlar olmasaydı burası nasıl bir yer olurdu... Bana göre neredeyse hiçbir renk kalmazdı. Çünkü ben insanlardansa her zaman hayvanları tercih eden biriyim. Onlar benim mutluluk kaynağım.

31 Ocak 2018 18:03
Bir Hayalim Var

Benim de bir hayalim var:) O yüzden yazı ilgimi çekti. Benim düşüncem; çevremizdeki insanlara hayallerimizi çok fazla anlatmayalım. Çünkü etrafımızda bir mutsuzlar ordusu var. Kendi hayatlarından memnun değiller ama kurban rolü oynadıkları için durumlarını değiştirmiyorlar da ve dolayısıyla mutsuz bir hayat sürüyorlar. İşte siz bu insanlara hayallerinizi anlattığınızda ise egoları sizin mutluluğunuzdan rahatsız olduğu için sizi engellemeye çalışıyorlar. Ayrıca biz, kendimiz de kendi hayallerimizin önünde engel oluyoruz bence. Zihnimiz sürekli konuşuyor ve yapamayacağımızı söylüyor. Ben de bununla ilgili bir yazı yazmıştım :)) Vaktiniz olursa okuyup, yorumlarınızı söylerseniz mutlu olurum.

24 Ocak 2018 10:17
 
Toplam blog
: 3
: 432
Kayıt tarihi
: 15.01.18