Beni okumak, bilinçli cahilin işidir, bir de ruhunda halk yardakçılığı varsa, deme gitsin, hayatı anlamazlıktan gelmektir beni okumak. Ders vermek isteyenler beni okur, dersini alamayanlar, ..
Çoğu kez bir yazıya başlarken bu şekilde düşünmüşümdür: Bu yazıyı yazmak çok zor... Gerçekten zor. Çünkü sadece bir takım sembollerle yazılana hayat veriyorsunuz. Ötesi, anlamlandırmak..
Bazı yazılar ilk okunduğunda anlaşılmaz duygular uyandırır. Ancak ikinci okumadan sonra duygularınız ayrışmaya başlar. Kimisi mutlandırır, kimisi hüzünlendirir, bazısı düşündürürken, bazısı kuşkula..
Uzun zamandır yazıyorum. Her daldan. Kendimi dizginlemeyi bir an bile düşünmeden. Bu yazıların ilerde hani böyle yazmıştın, şimdi de böyle mi diyorsun denilerek beni kovalayacağını da ..
Günler önce “Blog yazan mı daha çok okunuyor, köşe yazan mı?” başlığı altında bir günce yazmıştım. http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=174385 Yönelttiğim sorular, gerçekte cevapların..
Dün Celal Çelik’ten siyaset kategorisi için yazılmış bir yazı okudum. Belki yanlış bir davranış ama bu tür yazılara yapılan yorumları, yazı hakkında bir katkıda bulunmadan önce okumayı pek sevm..
Elden ele dolaşacak kışkırtıcı bir yazıyla kışkırtılabilecek nitelikteki bir okuyucu, kendini belirli bir hedefe yönelterek tetikleyen yazarı, tanımı henüz şekillenmemiş, aslında öldüreni belli ama..
Yazdığımız yer Türkiye’nin en saygın gazetelerinden birinin internet sitesi. Bazen türüne göre yazılar, köşe yazarlarının hemen altında yer alan bölgelerde yayınlanıyor. Yani onlarla birlikte, ama d..
Milliyet Blog’a 10.03.2008 tarihinde kayıt yaptırdım. İlk metni de 13.03.2008 tarihinde yazdım. Bu yazımla birlikte 229 rakamına ulaştım. Yazılarım, genel olarak haber ve alt başlıkları b..
Düşününce, bir briket daha konuluyor. Briketler sayıldıkça matematik oluyor. Şekil aldıkça geometri, planlanıp, estetik haz verildikçe mimari, eser ortaya çıkmaya başlayınca mühendislik ..
Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..