Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1957 Konya-Ereğli doğumluyum. 1960 dan bugüne İstanbul'da yaşamaktayım. İnşaat Mühendisiyim. 2 kızım var. Mesleğim dışında Bilim, Siyaset, Müzik, Engelli Basketbol'u ve güzel sanatların tüm dalları ilgimi çeker. Geleceğe gençlerin penceresinden bakarak, onların barınacağı çevre ve yaşam koşulları ile üretim, tüketim ilişki..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gerçek gündem! CHP Sarıgüle mahkum bırakılıyor, oyun içinde Sarıgül oyunu!

Yağız bey merhaba! Bloğunuzun giriş kısmında, Sarıgül'ün başka telden çaldığı ve partisinin gücüne inancını yitirmiş olduğundan bahisle CHP'li imiş gibi bir değerlendirme yapmaktasınız. Sarıgül CHP'li değildir. Kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstersin diye CHP'de ortam yaratmaya çalışmaktadır. Nasıl dışarıdan birisi kapınızı çalınca kim o diye seslenirseniz, CHP'nin kapısını çalan Sarıgül'e de kim o diye içeriden seslenilmektedir. Hepsi bu! Gerisi dedi kodu.

09 Eylül 2013 15:42
"Reddi Miras" yapamayan yeni CHP aslına dönüyor: Katranı eritsen olur mu şeker?

Madem Demokrasi üzerine karabasan gibi çökmüş Baykal'dan kurtuldunuz, madem Kılıçdaroğlu Tayyip Erdoğan'a çalışıyor, hala neden mutlu değilsiniz?

18 Şubat 2011 20:45
CHP Beni Hiç Şaşırtmıyor

CHP'li olmadığınıza göre, CHP'nin beğenmediğiniz kusurlarını değiştirmesi için, fiilen bir katkıda bulunmadığınız anlaşılıyor. Başkalarınca doğru olan, fakat sizin yanlış olarak nitelediğiniz özellikleri kıyasıya eleştirmekle, ülkenize ve insanlarına yeterince yararlı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yoksa aktif siyaset yaparak ya da candan taraftarı olduğunuz için fiilen katkı sunduğunuz, başka bir siyasi hareket var mı? Yoksa; Sosyal sorumluluk çerçevesinde, yandaşı olmadığınız bir kuruluşu düzeltmeye çabalamak yerine, rekabet ettiği, karşıt kuruluşlardan birisine katılarak, Demokrasinin gelişmesine bireysel katkınızı artırıp daha faydalı olmak istemez misiniz?

11 Şubat 2011 20:44
 
Toplam blog
: 14
: 832
Kayıt tarihi
: 23.07.09