Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1969 İstanbul'unda açmışım gözlerimi bu dünyaya... Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu, şimdiki adıyla ''İletişim Fakültesi'' nden mezun olduktan sonra da, diplomalı ama işsiz gazeteciler ordusuna katıldım. Diplomam dösek altı nöbetinde yıllardır ?? Haa!.. Şunu da söylemem gerek ki; evlerde, sokaklarda, gazetelerde, ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yeryüzü iftariymiş..

Siz sanırım olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Böylesine bir güzelliği ''çirkinlik ve aşağılanma'' olarak değerlendirebildiğinize göre, üzülerek söylemek zorundayım ki; hatta hiç anlamamışsınız! Sadece gönül birlikteliğiyle oluşturulan o yeryüzü sofralarının Beyoğlu Belediyesi ile uzaktan veya yakından ilgisi yok! Bu değerli ''kardeşlik sofraları'' beledige desteği bir yana, belediyeye rağmen kurulmuş mütevazı sofralardır. İnsanların, karınca kararınca kendi yanlarında getirdikleriyle kurulan, madde yönünden zayıf kalsa bile, ''manen çooook zengin ve doyurucu'' sofralardır. Siz Beyoğlu Belediye'ni, göstermelik kurulan şaaşalı sofralarda arasanız sanırım daha isabetli bir tutum olacaktır. Diyojen'in dediği gibi; BELEDİYE GÖLGE ETMESİN YETER, BAŞKA İHSAN İSTEMEZ..

11 Temmuz 2013 10:53
Öyle güneşli bir gün…

Öyle iç ısıtan bir yazı, sanki kalbine güneş değmiş gibi :-))))

28 Haziran 2013 02:42
Atın kuyruğuna kelebek konmuş gibi...

Üzücü olan şu ki, mazrufa bakmak yerine zarfa takılı kalmak bizim milletimizin aslında en yaygın hastalığı! Ve kimseler ne yazık ki farkında bile değil bu salgın hastalığın. Hem de her alana bulaşmış durumda. İş, aşk, evlilik, arkadaşlık, komşuluk, okul ortamları vs. Artık aklınıza neresi ve hangi durum gelirse! Türkiye insanı, şu ''çakma itibar'' sevdasından vaz geçebilse keşke. Keşke, olduğu gibi görünmek yerine, 'mış gibi' yapmaktan imtina etse biraz. Ve keşke, şeklin değil, içeriğin önemini kavrayabilse! Ama bunlar elbette ki blogdaki yazılarla birlikte, hayatı da doğru okuma olgunluğuna sahip olmayı gerektirir ki, maalesef bir çoğumuz hâla ham meyvalarız bu konuda :)) Benim eski yazılarım arasında çiğ sebze ile çiğ insan arasındaki ters orantıya değinmişliğim de vardı zaten! :) Yorumu aştım, koskocaman bir blog yazdım nerdeyse affedin!. Çok doluymuşum demek ki!Son söz olarak eklemek isterim ki KUTLUYORUM ben de sizi ve KATILIYORUM! Hem de tüm samimiyetimle.

26 Mart 2013 01:56
 
Toplam blog
: 117
: 2206
Kayıt tarihi
: 22.06.06