1960 yılında İstanbul'da doğdum. İ.T.Ü.'yü 1986 yılnda bitirdim. Jeo. mühendisiyim. 24 yıldır bir kamu kuruluşunda bim şefi olarak çalışıyorum.
Elveda Baba!
başın sağolsun ersin arkadaş, çok güzel yazmışsın, ben de babamı kısa süre önce kaybettim. bir yazını daha tesadüfen okudum.bugün (11.08.2012) iyi yakalamışsın konuyu, genç nesiller bizden sonra herhalde böyle yazışmalarıda bilmeyecekler. mesajlar,twıtler,vs... insan ırkının bu belkide sona yaklaşması, duyguyu ifade şekli,haberleşme,şiirsellik kalıp değiştirmiş gidiyor. bizler 80 gençliği çok şansız bir gençlikmiş gerçekten. bastırılmış bir gençlik belkide şimdi bazı şeyleri farketme şekli bir şans olabilir.ama kime neye yaradı. her şey gönlünce ve hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile Muzaffer ŞAHİNÖZTÜRK,Kırklareli
11 Ağustos 2012 12:14Wireless USB..!
verdiğiniz bilgiler çok doyurucu,bu wusb türkiyede kullanılıyormu ücreti ? bilgi verirseniz memnun olurum. iyi çalışmalar.
03 Aralık 2007 11:14Orhan Pamuk PBS te!
bazı yorumlar aldım teşekkür ederim. Bence yazarın kimliği ile kendi kimliği farklı olmaz.dini konularda yazan bir "solcu" yazar gördünüzmü? niye insanlar genelde kendilerini bulabilecekleri kitapları okurlar? beylik laflar vardır."her tür kitabı okurum" ben bunlara katılmıyorum. Nazım hikmeti okuyan bir milliyetçi karekter onu önyargılı okur. dini bir yazarın kitabı önyargılı okunur. Dünyada da böyle sosyalist bir yazar miilliyetçi bir yazarla biraraya gelirmi? gelir ama ne paylaşabliir.? Evrensel düşünüldüğünde de nobel,vs eğer sartre okunuyorsa onda kendini ifade edecek karekterler bulursan okursun.bilmem yanılıyormuyum. yanılıyorsam kendimize birer samimi olalım ve bunu kendimize söyleyelim. selam ve saygılar.
05 Ekim 2007 15:07- Toplam blog
- : 5
- : 3096
- Kayıt tarihi
- : 28.09.06