Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık  Adana Ceyhan doğumluyum. Emekli memurum. Mersin'de ikamet ediyorum. Edebiyatla ilgili çalışmalarım var.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vefasız

Benim hüznüm karamsarlığım sana mı geçti yoka.Bulaşıcımıdır nedir?..Ne işimiz olur mezarla, mezarcıyla arkadaşım.Kendine iyi bak..Sağlık va çok uzun bir ömür dilerim..

07 Temmuz 2008 15:59
Sirenler

Herşeyden önce bende yörük ve deniz oğluyum..Yok, deniz adamıyım:)) Yani. Kabotaj bayramını 2/3 yıl öncesine kadar yalnızca duyardım..Hatta kızım böyle bir haftada benden ''Kabotaj'' Hakkında bilği istediğinde ''Oda ne?'' Demiştim..Akdeniz in kıyılarda yaşa...Neyse, araştırdım ve öğrendim tabi.Bu yazınız beni çok mutlu etti..Şimdi torunlarım ''Kabotaj''Derlerse yazacak birşeylerim var.. Ama yalnız o değil, kaleminizi çok seviyorum.Sayfamda beğendiklerim asrasındasınız.Esenlikler Zirve...

02 Temmuz 2008 16:17
Hasbihal

Güzel bir hasbıhal olmuş arkadaşım.Orhan Kemâl diyince-Adana'nın fabrika mahalle lerini anımsadım..Çünkü ''İşte tam da burası''Demiştim bir zamanlar..Çükü o mahallerde çok oturdum..Defderdarlıkda çalışıyordum ve Yavuzlar semtindeki mahallem fabrika mahallesiydi..Bekardım, işçilerin gece vardiyasına gittiği saatlerde uyanık oludum salt..Öyküler yazardım.. (Kendimce tabi) Yazını okuyunca biran kendimi oralarda buldum..Eline sağlık, çok güzel..

22 Haziran 2008 16:23
 
Toplam blog
: 56
: 417
Kayıt tarihi
: 13.02.08