Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1955 Ankara doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. İstanbul'da uzun yıllar özel sektörde ve kendi işimde SMMM olarak çalıştım.  Meslekten ayrı olarak, bazı yerel basın ve haber sitelerinde köşe yazıları yazmakta, ülkenin siyasî, sosyal ve ekonomik durumunu değerlendirmeye çalışmaktayım.  İlk kitabım ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Peynir Peynir Olalı…

Harika bir konuya değinmişsiniz. Müthiş bir kadın başarısı. Erkeklerde destek olmuş. Canım Atatürk, öncülük etmediği bir konu neredeyse kalmamış... Kaşkaval peynirinin öncüsü olduğunu ilk kez duyuyorum. Kaleminize sağlık.

27 Şubat 2019 22:02
Kuzucukların Seninle Hep En Güzel Rüyalarını Gördü

Merhaba, Bu güzel yazınız için kutluyorum. Adile Naşit gibi değerlerimizin duygusuz insanlarca siyasi malzeme yapılması bizleri de çok üzdü. Ne yazık ki son yıllarda iyiye ve güzele dair ne varsa saldırıya uğruyor, değersizleştiriliyor; yok edilmek isteniyor. Sevgisiz bir toplum olma yolunda hızla ilerlediğimiz bu günlerde sevgiyi temsil eden tüm değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Sevgiyle...

10 Haziran 2018 13:02
Bloğa veda ederken

Merhaba, Sözlerinizde haklısınız. Ben 2004 yılından beri hem blog da hem de başka yerel haber sitelerinde yazıyorum. Siteler özgürce yayınlıyorlar ama Milliyet Blog'da bazen yazılar bir kaç gün bekliyor..."Son blogum" demeyin çünkü bir kere başlayınca bırakmak çok zor oluyor, yazmak adeta bir hayat tarzına dönüşüyor. Ben bir kaç kez bu karara vardım. uzun zaman yazmadım ama Türkiye'de o kadar çok olay var ki, yazmadan duramıyorum. Siz de bırakmayın. yazabilen insanların söyleyecek çok sözleri vardır. Biraz dinlenin sonra yine devam edersiniz. Siz de Allah'a emanet olun!

04 Kasım 2015 15:45
 
Toplam blog
: 516
: 1080
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 
 
 

 
  • siyaset [240]
  • Güncel [175]
  • Sosyal Yaşam [26]
  • Kütür-Sanat [8]
  • Cumhuriyet Bayramı [7]