Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1980 yılında Mersin'de doğdum, bütün eğitim öğrenimimi Mersin'de tamamladım. Yetmedi, işimi de Mersin'de buldum. Evim, barkım, anam, babam, eşim, akrabam, hepsi Mersin'de. Mersin'i çok seviyorum. Yaşanası bir şehir. Yazı, tam anlamı ile yaz, kışı tam anlamı ile bahar gibi geçiyor. Ama ne yapacaksın işte, Memleket dend..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yazamadım...

Yazamadım diyorsunuz, çevrenizde dönüp duran dünyanın, yaşanan olayların, sorgusuz sualsiz, kontrollü kontrolsüz değişen gündemin altında, baskılanmış olmamızdandır belki de. Ben de yazamadım, kitlendim adeta, içime attım düşündüklerimi. Ha bugün ha yarın tekrar yazarım derken, sizin yazınızı, "Yazamadım" dediğiniz yazınızı okudum. Demekki oluyormuş dedim kendi kendime, tekrar yazılabiliyormuş. İçimde biryerlerde bir ışığın tekrar parlamaya başladığını hissediyorum. Sizin yazınıza yazdığım yorumun bu ışığın bir parıltısı olduğunu biliyorum. Sönmek üzere olan bir mumun tekrar alevlenmesine yardım ettiğiniz için teşekkürler.

07 Şubat 2009 16:36
Hülya Avşar

Ağzı olan konuşuyor işte...

20 Ağustos 2008 14:50
AKP davasının açıklanış tarzına itirazım var

İtiraf edeyim, ben kararın açıklandığı sırada medya araçlarına oldukça uzaktaydım, dağın başında da diyebiliriz. Karar anını kaçırdım. Bu nedenle o anı bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Biraz daha ayrıntı rica edeceğim, bir sorum olacak, şaka yollu olarak soruyorum: Kararı açıkladığı sırada, Başkan Kılıç'ın gözlerinde bir parıltı var mıydı? O anı çok görmek istiyordum ama olmadı, s,z açıklayabilirseniz sevinirim. Kaleminize sağlık.

01 Ağustos 2008 16:24
 
Toplam blog
: 117
: 1067
Kayıt tarihi
: 26.09.07