Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazarım... Okurum... Öğrencilik yıllarımda çok yazdım... Kompozisyon derslerinde yazdım... Duvar panolarında yazdım... Boş kâğıtlara yazdım... Müsvettelere, sararmış teksir kâğıtlarının köşelerine, sıraların üstüne yazdım...Kısacası fırsat bulduğum, boş bulduğum her yere yazdım. Dergi çıkarma hevesindeydik... Öğrenciliğin ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
PKK, HDP ne oldular, ne olacaklar?

Merhaba Ömer Bey, Bakış açınızın çok da doğru bir zemine oturduğunu söyleyemeyeceğim. HDP'nin bitişi demek aslında Türkiye'nin bitişi demektir. Şayet öyle bir şey olursa, top yekün yandığımızın resmidir.

11 Mart 2016 11:39
Gamato vre! (Bir portre)

Merhaba Ümit Hocam... Epey bir zaman önce bahsettiğiniz kişiye iyi bir tersleme yapmıştım. O oldu. Yazdıklarının pek de öyle iler tutar bir yanı olmamasına rağmen bayağı bir yorumcu cemaati oluşmuştu. Doğrusunu isterseniz bu kişinin yazdıklarında yorumlayacak ne buluyorlardı şaşıyordum:))))) Neyse her zaman olduğu gibi iyi bir noktaya değinmişsiniz.

02 Mart 2016 17:15
Kürt'ün Türk aşkı

Üstadım yazılarını keyifle okuduğumu bilmenizi isterim. Önerdiğiniz kitabı en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım. Selamlar Saygılar

06 Kasım 2014 12:50
 
Toplam blog
: 1509
: 1145
Kayıt tarihi
: 07.08.07