Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1968 Afyon doğumluyum Antalya'da yaşıyorum. Antalya end. meslek. lisesinden sonra Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesi'ni bitirdim. Akdeniz Üniversitsesi Fen Ed. Fakültesi eğitim bilimleri bölümünden öğretmenlik mesleki eğtim başarı belgesi aldım. Evliyim iki oğlum var.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Piramidine Göre

Sayın müdürüm Türkiş verilerine göre 2017 eylül ayı itibari ile Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 4959,54 TL, açlık sınırı ise 1522,58 TL, yani sadece gıda başka hiçbir şey yok. Bu durum şunu gösteriyor ki ülkemizde maalesef orta sınıf diye bir şey kalmamış gibi bir şey. Yani en alttakiler, alttakiler, üsttekiler ve en üsttekiler diye toplumsal bir piramit oluşmuş gibi bir durum var ortada. Bu ise son derece tehlikeli bir durum ki, zaten ülkede antidepresan kullanımındaki patlama da bunu açıkça gösteriyor. Saygılar Ahmet Eden

09 Kasım 2017 21:45
The Cut (Kesik) filminin eleştirisi

Sayın yazar, yine çok güzel bir yazı yazmışsınız. Son cümleniz ise gerçekten anlamlı. Nesilden nesile düşmanlık aktararak, düşmanlıkları kalıcı hale getirmenin, kimseye bir faydası olamaz. Saygılar, Ahmet Elden.

14 Şubat 2015 21:04
Milli Mücadele gerçeği; Araplar mı bizi arkadan mı vurdu biz mi onları yarı yolda...(1)

Sayın Can Mehmet, yazınızı benim elimdeki kaynaklar yalanlıyor. Kazım Karabekir'den yapmış olduğunuz ve İsmet Bozdağ'ı kaynak gösterdiğiniz alıntı. Uğur Mumcu'nun eseri olan ve benim de kütüphanemde bulunan Kazım Karabekir anlatıyor adlı kitaptaki Karabekir'in anlatılarına tamamiyle ters. Bu kitapta Kazım Karabekir Atatürk'ün bir an önce halifeliğin kaldırılmasından yana olduğunu anlatıyor. Atatürk'ün halifelik için hiçbir çabasından bahsetmiyor. Lord Kinros'un kaynak gösterdiğiniz eseride kütüphanemde mevcut. Kitabın 226. sayfasında Ankara veya Bursa'nın başkent yapılması ile ilgili İngiltere Dışişleri Bakanı Lord Kurzo'nun düşüncesi ile ilgili bir paragraf da yok. 226. sayfada Erzurum Kongresinden ve Misakı Milli ile ilgili olarak Londra'ın, Albay Rawlison'u görevlendirmesinden bahsedilmekte. Bu alıntıyı Derin tarih yayınlarından yapmışsınız. Oysa bu kitaba bakıp doğruluğunu araştıra bilirdiniz.

18 Kasım 2014 19:06
 
Toplam blog
: 138
: 5557
Kayıt tarihi
: 05.10.11
 
 
 
 

 
Bir ülkede fakirlik varsa aşağıdakiler, hukuksuzluk varsa yukarıdakiler, ahlaken yozlaşırlar..!