Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Edirne, Trakyalıyım. Emekli öğretmenim (yab. dil- Almanca). Okuma, müzik, gezi, doğa, yürüyüş... hobilerim. Okumayı severken, yazmayı da sever oldum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yapay Hastalıklar Tezgahı (10)

Bu kadar korkunç düzeydeki para hırsı, teknolojiye sahip ülkeleri nereye taşıyacak? Hem gelişmemiş toplumları hem de kendi ülke vatandaşlarını,aynı anda yokeden bir küresel para hırsı bu, git gide artıyor üstelik, nasıl engellenecek,kim deşifre edecek bu açgözlüleri acb.?

29 Mart 2011 14:56
Aşk altıncı his midir?

Ben bana bazen dayanamaz oluyorken,aynı benden bir tane daha olsun da,ben de ona aşık mı olayım?Yok,kalsın.Bana benzer özellikleri olsun azcık ta, esas farklılıklarıyla çarpsın beni:))Aşk,oluştuğunda, sahip olduğum ne kadar his varsa harekete geçirir;tek birkişide odaklanır hepsi.Buyüzdendir O'nunla paralel duygulanmalarım,hissetmelerim.Tüm gücüm-kuvvetim-yeteneklerimle odaklandığım çoğu insanla, bu türlü hisleri yaşayabilirim.Yeter ki aşka,6.hislere değecek biri olsun:))

01 Aralık 2010 23:46
Bir köy köpeği: Coni

Bekliyorduk ama, yaşlılıktan ve birtürlü iyileşmeyen hastalıklarından, Coni köpeğimiz,Ramazan arife günü öldü. Bayramda gözlerim- yüreğim haliyle Ramazan davulu gibi şişkin dolaştım; Şeker Bayramında Coni'nin yokluğu,her anı acıya-zehire boğdu. Elveda Coni,inşlh öte alemlerde yeniden buluşuruz senle:((

04 Ekim 2010 23:36
 
Toplam blog
: 28
: 3603
Kayıt tarihi
: 07.10.07