Çok bildiğimden değil anlamak ve anlam kazanmak için yazıyorum, anlamlarla var olmak adına, herkese Merhaba...
Kanlı terler döker Ülkem
Canım yanarak okudum da ışık olmak için çare aradım kendimce. İnsanlık ölmesin, ölmesin ne olur, o ölürse yavaş yavaş çürümeye başlar yürekler ölmeden ölüme yalvararak. Ellerinize, yüreğinize sağlık sayın hocam.
22 Kasım 2016 13:21İyiliğin ve kötülüğün Oğulları
Ne güzel anlatmışsınız Abbas Hocam, iyilikler kalkan oldukça kötülüklerin azalacağını. Çivisi çıkmış bu yaşlı dünyanın dönmesine sebep, halen güzel yürekli insanların varlığıdır. Yüreğinize sağlık.
22 Kasım 2016 13:08İnsanlar, ahhh insanlar!
Ahh sevgili Hocam,inceldikçe yürek ahları sarar kimseler duymadan arşı alayı da bir mısra olur dökülü verir kalemden.Yüreğinize sağlık,acı ama gerçeğimizle yüzleşmek gerek.Saygı ve sevgilerle.
18 Şubat 2016 01:32- Toplam blog
- : 48
- : 175
- Kayıt tarihi
- : 19.08.13