Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat 1986'da: Soğuk karlı bir Şubat gecesi Koca Karı olan ebenin ellerine ''bilim otoritelerince Dünyanın Merkezi'' kabul edilen medeniyetin ilk beşiği  bugünkü  modern ÇORUM ili sınırları içinde doğuveren! 4'üncü Üniversitesini Okuyan,T.C. Adalet Bakanlığının Adli Yargı Bünyesinde Yüce TÜRK Milleti Adına  Çalışan! Okudukla..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Umut Kuşu

Derken Atilla İLHAN... Açılmış sarmaşık gülleri kokularıyla baygın, En görkemli saatinde yıldız alacasının, Gizli bir yılan gibi yuvalanmış içimde keder; Uzak bir telefonda ağlayan yağmurlu Genç Kadın…. Ve devamıyla! Özgürlüğümüz, yoksa yalnızlığımız mıdır? eflatuna çalar puslu lacivert bir sis kuşattı ormanı karanlık çöktü denize Yalnızlık, çakmak taşı gibi sert, elmas gibi keskin, ne yanına dönsen bir yerin kesilir. fena kan kaybedersin... kapını bir çalan olmadı mı hele elini bir tutan bilekleri bembeyaz kuğu boynu parmakları uzun ve ince, sımsıcak bakışları suç ortağı kaçamak gülüşleri gizlice... Yalnızların en büyük sorunu tek başına özgürlük ne işe yarayacak, bir türlü çözemedikleri bu! Ölü bir gezegenin soğuk tenhalığına benzemesin diye... Özgürlük mutlaka paylaşılacak, suç ortağı bir sevgiliyle! En kısa Zamanda, ''Bir Suç Ortağı'' bulabilmeniz dileğimle! Saygı, sevgi ve muhabbetle..!

25 Ocak 2021 00:24
Bilmiyorum ki

İşte kendinde nefret ettiğin ne varsa,gül geldi hepsini onlar öğretti sana! Seninle sana sesleniyorum yine üzülme:Gün olur devran döner,susan diller dile gelir. Herkes ektiğini biçer,alacaklar o gün ödenir. Ve itiraf ediyorum keşke seninle aynı yaşta olsaydım,ya da sen benimle! Diyebilseydim ben de sen olmayı,sen de ben olmayı seviyorum diye! Patlıcan moru siyah saçlarımda parmak uçlarını sızım sızım sızlatsaydın da ve özlemlerinle tek bana mektuplar şiirler yazan sen olsaydın! Asıp yüzünü gülmediğin de, bende senin için inatçı gülüşler assaydım dudak kıvırımlarımın köşesine ve deseydim ki ne olur gül;Gülüşünün tadı kaldı gözlerimin kenar çizgilerinde.. Olmalıydın Tülay Hanım! Olmalıydın yüzünü andığımda,yeşil gözlerimi güldüren sen olmalıydın.Dahası korksaydım ateşe düşmekten,utansaydım renginden çocukça salına salına peşin sıra gelseydim ve ben senin gözlerinde,yeşil gözlerimi öldürseydim!Ve sen Yeşil olanı öldürdün diye..Kuşlar gelip eylem yapsaydı etrafında!Ne güzel olurdu dimi :))

16 Ocak 2021 19:56
Yoruldum

Dizelerin halen ılık bir bahar güneşi gibi.. Iğıl ığıl akarken içime! Beni sorarsan da şimdi, Umay gibi yumuşak huylu Sevgili! Derim ki: Bir gün bu şehrin kirli yağmurları alıpta götürerse bizi! Gidip bir UYGUR Çadırında göğü dinleyeceğim! Kara bulutlar kükrerken bir KAŞGAR akşamında. Hilal bakışlı bir kız şiirleriyle düşlerime kaçardı da! Bende onu alır Anamın düşlerine kaçardım, diye! Oturup şair APRINÇUR TİGİN'e seni anlatacağım! ÜZÜLME TÜLAY ANNE! Alacaklıyız daha.. Umuttan yana/düşten yana,yana yanlı! Oysa gülmek var şimdi;Tam da SENİN güldüğün gibi... 'Dudaktan öte,Yürekten içeri' Böyle mi :)) Evet! Em derin saygı ve sevgilerimle..!

16 Ocak 2021 19:10
 
Toplam blog
: 67
: 4037
Kayıt tarihi
: 24.04.07
 
 
 
 

 
Sessiz değilsin. Büyük bir gürültünün içindesin, duymuyorlar..