Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Halkla İlişkiler ve Tanıtım    

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Suriye'de iflasın eşiğine gelen Türk dış siyaseti

çok doğru bir bakış açısı ama milletimizin büyük çoğunluğu hala devekuşu misali biz büyük ülkeyiz biz şöyleyizlere kanmaya ve kendini kandırmaya devam ediyor! ne kadar büyük bir tehlikenin içine girmiş duurmdayız ve biz bu kokrunç gerçeği görmezden geliyor durumdayız!

02 Ağustos 2012 11:09
Öğretmenler tamam! Ya imamlar?

ben bu kadar herşeyle kavgalı biri görmedim!işçisine memuruna çiftçisine öğretmenine hergün bir azar hepsi yan gelip maaş alan olarak gören bir başbakan! işi varsa türk milleti çalışır! ayıptır ya herkesi aynı kefeye koymak çalışaanı da küstürüyorsunuz bu sözlerinizle farkında mısınız?

14 Haziran 2012 12:40
Kürt sorunu yok; MHP sorunu var!

katılmıyorum fikirlerinize ahmet bey! bu ülkede kürt sorunu yoktur bunu sorun haline getirip pkk nın istediği bölünmeye doğru atılan adımlardan en önemlisidir!kürt sorunu ifadesi pkk nın ekmeğine yağ sürüyor bence!istedikleri bu! böylece türkler ve kürtler arasında ayrılık yaratmak ve gitgide de bu ayrılığı büyütrek eyalet olma ayrı bir devlet olma amaçlarındalr! ve ben bahçeliyi bu duruşundan dolayı takdir ediyorum! ne Bahçeli ne de Türkler Kürtleri ayrı görmüyor bu topraklar üzerinde bu ülkenin vatandaşı olan bu ülkede doğan yetişen ve hizmet veren herkes din,dil,ırk vs ayrımı olmadan hepimiz aynı gemideyiz!neden kürt sorunu denilerek kürtleri dışlamak ötekileştirmek değilmi? ben Kürt olsam bu ifadeden rahatsızlık duyardım!+ bir ülkede 2 ayrı resmi dil kullanılması da o ülkeyi bölünmeye götürür dilbirliği bir ülkenin birlik beraberliği için en önemli öğedir!

13 Haziran 2012 10:16
 
Toplam blog
: 6
: 435
Kayıt tarihi
: 23.05.12