Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok seviyorum.Yayladaki kuyumun suyunu içmeye doyamadım. Hani bal gibi derler ya! Su öyle işte… Üzüm bağlarında dolandığım  suyundan şıra içtiğim,  bal rengi üzümlerinden yediğim, çocukluğum… Bir böcek, bir çiçek, bir kuşu, bir ins..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Milliyet Blog’ta Yazdıklarım

Merhaba uzunca aradan sonra. Hayatın sorumluluklarla akışı birikmiş yaşıyoruz. (anneciğime bakmakla meşgulüm)Nice yazılarınız ve blog'da buluşalım diyorum selamlarımı gönderiyorum.

25 Şubat 2019 01:17
76 yıllık ömrüne, 76 asır sığdıran Prof. Dr. Şadan Gökovalı'yı tanır mısınız?

Şiir de mi sesim vardı. belki oralara geldi, fıslıdaştı üstadım. Şiire heyecan az olur mu? Günler öncesinden . haydi okuyalım. Ben bu şiiri okuyamıyorum!!! heyecan artıyor olmayacak . Okuyamam. Bırakın beni şiirle baş başa. Onu şairi duyguyla yazmış, o ruhu yakalıyorum işte şair yazdığı gibi, dantel gibi ördüğü Şadan hocam için şiiri işte o vakit geldi çattı. Konuklar mı yüzü gülen Vali Yardımcısı, Menteşe Kaymakamı Zeki bey o sade duygusu ile yanlarına Şadan hocamı almışlar. Heyecan sahneye seslerle yükseliyor; Duyulur Karadağlar'dan Kerimoğlu Türküsü, narlı bahçelerden sürgündür Şadan öyküsü...Şairi mi Ayhan Çıkın hocam . Türkiye ekonomisinde bilimsel sıralamada en önde gelen isimlerden. Duygu dolu kalp, Ayhan Çıkın. Şiiri ezbere okudum. Karya yaşama gebe bir afrodit'tir,Arşipel'de derken. Biz bu geniş coğrafyanın toprakların kokusunda , Bitkilerin Aşkı'nda Karya'da doğduk selamlar, sevgiler, özlemler yolluyorum, üstadım. (Yerkesik. Nabide Kılınç) Az kaldı unutacaktım, teşekkürler

27 Haziran 2015 15:26
57 nci Alay, hiç böyle anılmamıştı. Anıtkabirde Ata, sabaha kadar böylesi türkü dinlememişti.

Üstadım bu ne tat, ne coşkulu gerçekçi bir yazı. O gece tüm ulusun, milletin kalbi her daim olduğu gibi orada daha milyonlarca çoğalarak Sevgili Ata'sında attı. Sevgi Ulusun yolunu, milletin yolunu da aydınlatmalı ki, bu millet Ata'sının kalbindeki izleri yaşasın yolu ve önü aydınlık geleceği ferah olsun. Güzel ve yaşanılır, huzurlu ve ferah bir Türkiye'de millet daha bahtiyar yaşasın.(N.K)

30 Nisan 2015 10:57
 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08