Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Adalet önce kendimizde başlamalı ve haksızlıklar sorgulanmalı  ve hataların, afetlere dönüşmeden giderilmesi için uğraşmalıyız. Sağlıkla, mutlu kalmanız en büyük dileğim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
CHP'de Kurultay Sonrası Yeni Bir Doğum Sancısı Başlar mı?

Kıymetli üstat, gönül iktidarı doğrulara götüren muhalefet istiyor. Memleketimiz de yaşayan insanlar başta olmak üzere, bütün aleme iyilik, huzur yolu açan siyasetçiler istiyor. Hak'tan ve adaletten ayrılan siyasetçinin olmayacağı günleri arıyor. Umarım ve yaratan güzel Rabbım dan dilerim ki o günler çok yakın olsun. Saygılarımla.

18 Ocak 2018 12:59
Dikkatli Ol Bahtiyar, Sende Olacaksın İhtiyar

Kıymetli üstat;gençlik de toplanan bulut, ihtiyarlık da içerdiği yağmuru berekete dönüştüren ve dönüştürülmesine ön ayak olan son nokta. İyiye, sevgiye ve huzura götüren yaşamlara ne mutlu. Saygılarımla.

13 Ocak 2018 10:17
Bu Memleketten, Bu Milletten Çok Ümidim Var

Kullanılan ve kullanmayı seven düşünce yapıları Farabi'nin "Müslümanlık Hakkı" teorisini anlamaz ve anlamakta istemez. Hukuk devleti olmak, uzunca bir vakit ve "Müslümanlık Hakkının" korunmasının uygulanması ile mümkün olur.Bu kanaatteyim. Badirelerden ders alındıkça taşlar yerine oturacaktır. Gelecekten sizin gibi umutluyum zira yaşadığım yer "Anadolu" ve Müslümanım "Elhamdülillah". Saygılarımla

11 Ocak 2018 10:47
 
Toplam blog
: 371
: 835
Kayıt tarihi
: 14.02.09
 
 
 
 

 
Görebildiğimi yazarım ama bildiğim kadar, aslında öğrenmek için geldim işte bu kadar.