Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmak, ufkun da ötesine taşan engin bir serüven gibi gelir bana ve gençlik yıllarımdan bu yana vazgeçilmez bir tutku olmuştur. Önceleri büyük hayallerim vardı, ama şimdi ise hayatın sürekli ertelediği uzak geçmişin hayallerini bir nebze olsun tatmin edebilmek için burada yazıyorum. Sizi biraz düşündürebilir, belki bazen baze..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Evren Kardeş, Hiç mi Hukukumuz Yok!

Biz herşey istediğimiz gibi olsun isteriz Esma, Ama aslında herşey olması gerektiği gibidir. Bir süre üst üste gelir sıkıntılar, üzüntülü olaylar. Sonra, herşey durulur eski haline döner. Hayatın akışı böyle, zaten yazında " aldığımız her nefes bir hediye" diye tek gerçeği belirtiyorsun. Başın sağ olsun, geçmiş olsun, her şey gönlünce olsun. Sağlıklar diliyorum, selam ve sevgilerimle...

17 Ağustos 2017 21:43
Bir Simit Hikayesi

Ata bey, yazınızı zevkle okudum, içinde bazı müşterek duygular bulduğum için de bana daha ilginç geldi. Ben de çocuklarıma yakın olmak için uzun yıllar yaşadığım İzmir-Karşıyaka'dan Silivri-İst'a geldim 8 yıl önce. Burada tüm gereksinimlerimi karşıladığım yeni esnaf tanıdıklarım oldu, pek tabi hastanem ve diğer unsurları da eklemem lazım. Ama İstanbul cehenneminden uzak sakin ve tertemiz havası doğası ile burayı seviyorum. Bir de, " Az peynirli" diye bir blog yazımı anımsattı bana sözleriniz, velhasıl keyif aldım, teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla.

05 Nisan 2016 12:32
Dünya Şiir Günü - Şiir ve Felsefe

Erdoğan bey, soluk almanın bile zorlaştığı, yüzlerin gülmediği böyle bir ortamda şiiri tüm değer ve güzellikleri ile hatırladığınız ve hatırlattığınız için size teşekkür ederim. Selam ve saygılar.

05 Nisan 2016 12:06
 
Toplam blog
: 220
: 2018
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 
 
 

 
Günaydın, bugün güzel bir gün olacak, doya doya yaşayın.